Салати «Королівський» та «Їжачок»: два прості рецепти на святковий стіл
Салат із сухариками «Королівський»
Знадобляться: 
яйце – 4 шт., 
крабові палички – 240 г, 
сир твердий – 300 г, 
сухарики – 100 г, 
часник – 2–3 зубчики, 
лимон – 0,5 шт., 
майонез і сіль – за смаком.
Крабові палички порізати, яйця відварити, остудити і почистити, порізати кубиками. Твердий сир натерти на крупній тертці, часник вичавити через прес або дрібно порізати. Підготовлені продукти викласти в салатницю, полити лимонним соком, заправити майонезом, посолити трохи і перемішати. Можна відразу подавати на стіл.
Читайте також Цікаві рецепти: готуємо салат з гарбузом і апельсином та крабовий салат з яблуком і селерою
Салат «Їжачок»
Знадобляться: 
ковбаса копчена – 200 г, 
сир твердий – 150 г, 
яйця – 4 шт., 
кукурудза консервована – 200 г, 
часник – 1–2 зубчики, 
сіль – за смаком, 
майонез – для заправки салату.
Яйця відварити, остудити, почистити від шкаралупи і дрібно порізати. Ковбасу порізати кубиками, сир натерти на крупній тертці. Покласти в салатницю всі продукти, туди ж видавити через прес часник, перемішати. Заправити майонезом, добре перемішати, посолити за смаком. Можна подавати на стіл.
 
                