Ще трохи дешевше: Stylus.ua знизив ціни на iPhone

Promo
09.02.2022 12:40 Корисно
До Дня Святого Валентина інтернет-магазин електроніки та побутової техніки подбав про закоханих та запустив передсвяткову акцію, яка дозволить заощадити на купівлі тринадцятої версії знаменитого смартфона до чотирьох з половиною тисяч гривень. Величина знижки залежить від обсягу вбудованої пам'яті — чим більше пам'яті, тим більша знижка.

Айфон 13 — це мрія багатьох дівчат і хлопців, а 14 лютого — чудова нагода виконати цю мрію. Адже флагман американського бренду — це не просто культ, а й втілення останніх технологій у світі гаджетів. Що вміє iPhone 13?

Що зовні: корпус, матеріали, дисплей, захист

У плані зовнішнього вигляду Айфон як завжди на висоті: свіжа лінійка радує фанатів стриманого дизайну та любителів всього лаконічного, але при цьому пропонує безліч колірних рішень. Смартфон може бути укладений у суворий чорний і білий корпус, а може мати більш легковажний рожевий, стриманий блакитний або яскраво-червоний колір. Така широка гама дозволяє підібрати «свій» айфон будь-кому.

Якщо говорити детальніше, то iPhone 13 має:

  • надміцний металевий корпус (задня панель додатково покрита матовим склом);
  • пило- та вологозахист відповідно до класу IP68;
  • 6,1-дюймовий Super Retina XDR дисплей, захищений ударостійким та стійким до подряпин склом Corning Ceramic Shield.

Що всередині: камери, процесор, пам'ять, інтерфейси

Процесор

Смартфон обладнано найновішим шестиядерним процесором Apple A15 Bionic, кожне ядро ​​якого працює на частоті 2,99 ГГц. Разом з оперативною пам'яттю (4 ГБ) та просунутим відеочіпом тринадцятий Айфон «без гальм» виконає будь-які чудасії власника, будь то вимоглива до параметрів заліза гра, запис відео чи фото у темряві.

Памʼять

Вбудована пам'ять в iPhone 13 може бути 128, 256 або 512 ГБ. Навіть найпростішої версії зі 128 ГБ більшості користувачів буде цілком достатньо для фото, відео, зберігання музики, особистих файлів та електронних книг.

Камери

Те, що у Apple завжди на висоті — це камери. Це з першої моделі, напевно, головна фішка будь-якого Айфона. У цій моделі на задній панелі розташовані дві камери по 12 МП. Обидві матриці відрізняються надвисокою швидкістю реагування та оптичною стабілізацією. З їхньою допомогою однаково добре виходять як професійні портрети з розмиттям заднього плану, так і динамічні спортивні кадри.

Виробник не поскупився і на «фронталку». Вона теж має 12 МП матрицю і вміє практично те саме, що і основний блок камер. Це додасть ще більше натхнення шанувальникам селфі.

Інтерфейси, батарея та інше

Звичайно, новий смартфон підтримує всі актуальні бездротові технології, «видає» традиційно відмінний звук і завдяки підтримці всіх популярних систем навігації не дозволить заблукати в незнайомому місті.

Відмінною особливістю нової серії стала велика автономність. Новий iPhone дозволяє слухати музику до 75 годин, а дивитися відео — до 19 годин. Технологія швидкого заряджання дозволяє відновити до половини заряду батареї лише за півгодини.