Що принесе нам Білий Металевий Бик

01.01.2021 12:30 Корисно
Фото: new-year-party.ru Фото: new-year-party.ru
Прогноз на 2021 рік від астрологів, екстрасенсів, пророків та східних мудреців

Астрологи, провидиці і люди з екстрасенсорними особливостями впевнені, що Україна стоїть напередодні змін. Одні говорять, що на державу очікує процвітання і благополуччя, інші наполягають на складнощах у досягненні цілей.

Гороскоп від Павла Глоби для України на 2021 рік не зовсім позитивний (утім, як і загалом по світу), проте в конфлікті на Донбасі намітяться перші тенденції до його врегулювання. Знаменита Ванга на 2021 рік передбачала в цілому стихійні лиха, економічні кризи і серйозні проблеми для деяких глав держав. Її нечіткі описи стосуються і України: зараз той період, коли потрібно згуртуватися і рухатися до мети, і до кінця 2021 року ситуація зміниться, основні труднощі підуть на задній план.

Астролог Марина Скаді вважає, що 2021 для України – рік структурування, після серйозної кризи. У цей період відбувається перевірка, чи готові ми влаштовувати долю за власним сценарієм або підемо звичним шляхом – залежно від інших країн. Протягом року вірогідні мирні протести, але кардинальної зміни політичного ладу в країні не буде. Активна участь невеликої частини населення приведе до зміни нинішніх ситуацій у відносинах з іншими країнами, будуть виявлені основні проблеми, які заважають планованому зростанню. Зрештою, уряд критично оцінить свої цілі, досягнення і невдачі, після чого відбудеться звільнення від негативного впливу ззовні.

Астролог Лана Шредер наголошує, що в астрології точка відліку не 1 січня, а 20–21 березня, тому чекати якихось важливих змін відразу не варто. Новий рік, який задасть новий вектор розвитку країни і її жителів. Для багатьох цей рік стане початком навчання, отримання нових професій і статусів. І якщо до цього моменту вас ніхто не примушував до соціальної відкритості, то зараз вміння використовувати соцмережі в потрібному контексті стане вимогою для багатьох. Для України загалом цей рік буде сприятливішим і м’якшим. Соціальні проєкти, громадська діяльність будуть давати статус і авторитет, а з ними і ресурси, і гроші. Але знову ж таки це станеться лише за умови, якщо суспільство почне втягуватися в процеси, щось робити, а не бути диванним теоретиком і підгодовувати своє Его.

За прогнозами відомого екстрасенса Олени Курилової, наступний рік буде важким у частині економічної ситуації. Економічного підйому і поліпшення ситуації очікувати не варто. Політичні негаразди продовжаться до моменту зміни якоїсь частини уряду. На її думку, з урядової верхівки доведеться піти корумпованим особам, які давно сидять у Верховній Раді. Загалом гороскоп для України від Олени Курилової благополучний, єдиним мінусом є велика ймовірність зміни кліматичних умов, які не порадують жителів країни.

Східна традиція

Для східного гороскопу важливо те, якою буде стихія тваринного талісмана. Бик буде білим, тобто біля керма у 2021 році розташується стихія Металу. Бик – символ руху вперед, зміни життя, крутих поворотів і великих змін. Метал же символізує твердість духу, недоторканність, стійкість. Це означає, що у 2021 році будуть відбуватися різні ситуації, в яких доведеться демонструвати силу волі і бажання перемогти. Найщасливішими людьми у 2021 році будуть сильні, непробивні й амбітні особистості, які зухвало йдуть вперед, змітаючи все на своєму шляху. До того ж бажано не користуватися допомогою оточуючих і проявляти самостійність. Це стосується всіх сфер.

1. Робота і гроші. Металевий Бик – ідеальний час для просування ідей, відкриття бізнесу, пошуків нової роботи. Перед тим як починати рух уперед, дуже важливо визначитися з напрямом. Якщо цього не зробити, ви ризикуєте витратити сили і час даремно. Саме тому варто спочатку поставити цілі і спланувати справи, а потім уже діяти. Якщо ризикувати і братися за кілька справ одночасно, не знаючи кінцевої мети, можна піти неправильним шляхом і розчаруватися. У 2021 році потрібно діяти швидко, але обачно. Рік стане ідеальним часом для дорогих покупок. Можна сміливо купувати все, що стосується пересування, на кшталт велосипеда або автомобіля, витрачатися на подорожі та відпустку. Корисним вкладенням коштів стане отримання нових емоцій і досвіду.

2. Дружба і кохання. Брати бика за роги особливо актуально у любовних стосунках. Якщо хтось сподобається, потрібно не сидіти склавши руки, а діяти. Варто підійти до людини і заявити про себе та свої почуття безпосередньо, без ігор і удавання. У рік Бика можна зізнаватися в коханні, освідчуватися. Найголовніше в сімейному житті, в спілкуванні з друзями і близькими – обходитися без брехні і фальші. Інакше можна наразитися на образи і негатив. Також у 2021 році дуже важливо не ходити коло та навколо, якщо не захочеться спілкуватися з якоюсь людиною. Чим довше ви будете терпіти негатив у дружбі або в коханні, тим гірше це позначиться на самооцінці. Всім, хто перебуває в пошуках, бажано заздалегідь оцінювати сумісність. У рік Бика люди можуть ставати дуже запальними. Ті, хто завжди цим грішить, і зовсім стануть вибухонебезпечними для оточуючих. З іншого боку, люди у 2021 році будуть набагато рідше прикидатися і приховувати правду і емоції від оточуючих. Бик змушує виплескувати емоції, не гарантуючи, які будуть наслідки. Це означає розуміти першопричину раптової грубості.

3. Настрій і здоров’я. У цьому плані все дуже просто: потрібно слідувати своїм бажанням, але не перетворювати це на сліпе потурання імпульсу. Необхідно витрачати енергію і час обережно, правильно розставляючи пріоритети. Якщо дуже багато працювати і сильно втомлюватися, можна втратити удачу. У рік Бика сили приходять напливами, але так само і йдуть, якщо витрачати їх неправильно. Пильно стежте за своїм здоров’ям і не забувайте про відпочинок.

Для знаків зодіаку

ОВЕН

Після складного і суперечливого Щура, який постійно приносив сюрпризи (часом доволі неприємні), новий 2021 рік Бика буде для Овнів сприятливим. Нарешті представники цього знаку зодіаку зможуть розправити свої «крила» на повну силу. Їх розум, талант і воля до перемоги будуть затребувані, те, що вони раніше вважали своїм хобі, може перетворитися на джерело доходів. У новому році із завидною регулярністю Овнам будуть надходити все нові і нові проєкти. Основне завдання для них – іти вперед, бути господарем долі, своїми руками влаштовувати майбутнє. Без перешкод, звичайно, не обійдеться – починаючи від несподіваних нападів ліні і закінчуючи раптово виниклими сімейними питаннями, яким доведеться приділити багато уваги.

ТЕЛЕЦЬ

В астрології китайський знак Бика, під чиїм заступництвом пройде 2021 рік, асоціюється із західним знаком Тельця. Так що готуйтеся – рік Бика може відкрити перед вами надзвичайно великі можливості. Із самого початку року Тельці стануть рішуче добиватися результатів як у нових проєктах, так і в тих, які були запущені раніше, а їх працьовитість не залишиться непоміченою. Багато представників цього знаку зодіаку отримають можливість просунутися службовими сходами або змінять роботу на цікавішу і високооплачувану. Але їм обов’язково потрібно освоїти практику м’якої відмови на прохання, які не входять до їх обов’язків, і тим самим розв’язати руки для виконання дійсно важливих справ.

БЛИЗНЮКИ

Життя Близнюків у новому році почне розкручуватися стрімко – мов стиснута і відпущена пружина. Кінетичну енергію до того ж стануть генерувати самі представники знаку, і чим більше її буде, тим краще підуть справи. У 2021 році Близнюкам буде підвладно все: можна укладати плани, братися за будь-який проєкт, виходити на якісно новий рівень. Секрет успіху, насамперед, буде лежати в умінні знаходити спільну мову з різними людьми.

РАК

Він дивиться у 2021 рік з оптимізмом і має для цього всі підстави. Після складного року Щура, який змусив багатьох Раків докорінно змінити не тільки всі плани, а й погляди на життя, рік Білого Металевого Бика просто зобов’язаний бути цілком сприятливим. Із самого початку року Ракам доведеться діяти сміливо і швидко, часто навіть не у власних інтересах, а заради благополуччя тих, хто поруч. Грошові питання у Раків узагалі будуть вирішуватися з легкістю: вони зможуть вигідно розпорядитися коштами, які будуть довірені їм в управління. А от особисті заощадження довіряти будь-кому не варто – ними краще розпоряджатися самостійно.

ЛЕВ

Це центральна фігура всього зодіакального кола. Люди, народжені під знаком Лева, сильні, амбітні, цілеспрямовані. У 2021 році Леви отримають увагу оточуючих, якої вони так довго домагалися. Леви будуть формувати навколо себе групи, що переслідують ті чи інші інтереси. У кожній з них Леви можуть бути як лідерами, у більшості випадків, так і підпорядкованими. Важливо тільки вчасно робити вибір і не ухилятися від пропозицій, які сама доля стане надавати представникам знаку весь рік. У 2021 році ключовим для Левів має стати поняття активності та незалежності: вони будуть намагатися самі будувати свою долю, не звертаючи уваги на оточуючих. Однак, швидше за все, їм це не вдасться – Білий Металевий Бик докладе всіх зусиль, щоб Леви подолали амбітність і егоїзм.

ДІВА

Рік, що минає, напевно, завдав багатьом Дівам чимало серйозних проблем, але складний період у житті Дів закінчиться з відходом року Щура. Взагалі 2021 рік для всіх, не тільки для Дів, стане часом отримання за Щура, який улаштував грандіозний безлад не тільки в житті кожної людини, а й у світовому масштабі. А персонально Дівам зірки віщують, як тільки вони розберуться з усіма проблемами, що дісталися у спадок від 2020 року, відразу ж треба почати закладати фундамент свого нового етапу в житті – і все буде чудово!

ТЕРЕЗИ

У наступному році Терези мають навчитися жити простіше, не страждаючи дуже через дрібні невдачі, якими щедре життя будь-якої людини і які даються, власне, для того, щоб людина змогла гідно оцінити свої перемоги. Адже все пізнається, порівнюючи. До того ж до знаку Терезів прийде натхнення – весь рік буде позначений потужним припливом творчої енергії. З’явиться можливість зайнятися справою, до якої давно вже лежить душа, але на яку ніколи не вистачало часу. Особливо щасливий вигляд будуть мати Терези, чия основна діяльність має відношення до творчості. Вони будуть працювати натхненно і радісно. У цей час важливо не упустити шанс, що випав, і показати все, на що Терези здатні.

СКОРПІОН

Рік Бика для Скорпіонів обіцяє стати вельми неординарним – вам належить реалізація масштабних планів, і водночас багато часу забиратимуть різні, на перший погляд незначні, дрібниці. У першій половині 2021 року представники знаку Скорпіона можуть сміливо розпочинати розв’язання житлових проблем, купувати нову квартиру, приступати до будівництва будинку, ну або хоча б гаража. Однак час, який доведеться витратити на всякі папери, дозволи та погодження, буде перевищувати всі розумні межі. Отже, готуйтесь до того, що бюрократична тяганина, необов’язковість оточуючих людей будуть постійно виводити вас з рівноваги. Прийміть їх як даність і заспокоюйте себе тим, що вони не вплинуть на кінцевий результат.

СТРІЛЕЦЬ

У новому році Стрільців чекає період розширення можливостей: ви зможете збільшити як рівень своєї освіченості, так і коло спілкування – тож беріть стільки знань і спілкування, скільки зумієте подужати. У вас є шанс взяти участь у проєктах, які суттєво змінять звичний плин життя. Але від вас буде потрібно напруження всіх сил і волі, щоб відповідати новому становищу. На самому початку року зірки обіцяють Стрільцям цікаві знайомства, які можуть повністю змінити їх життя. Починаючи із середини червня настає сприятливий час для відкриття сімейної справи. Можливо, хтось із родичів запропонує вам взяти участь уже у працюючому бізнесі, і в такому разі не відмовляйтеся, ви набудете і безцінний досвід і зможете непогано заробити.

КОЗЕРІГ

Терплячі і спокійні, холоднокровні і таємничі – саме так думають про Козерогів багато людей. Насправді представники цього знаку доволі сентиментальні, чутливі і вразливі, просто вони вважають за краще приховувати від оточуючих свої слабкості та таланти. Але цього року це навряд чи можливо. У 2021 році Козерогам належить багато звершень, як у професійному плані, так і в домашніх справах. Ви будете здатні витримати високий темп, який задасть рік Бика, якщо знайдете час і можливості для періодичного відпочинку. Але час від часу вам слід залишатися наодинці із собою, щоб перевести дух і наповнитися енергією. Головне завдання для вас – постійно зберігайте оптимізм, саме це дозволить з честю виходити з найрізноманітніших ситуацій.

ВОДОЛІЙ

У 2021 році перед Водоліями будуть відкриті всі шляхи, навіть ті, де раніше не вдавалося абсолютно нічого. Все, що Водолії зможуть отримати у 2021 році, буде повністю залежати тільки від них самих, їх бажання, волі, здатності правильно розподіляти і направляти зусилля. Але головним напрямом року все ж буде встановлення партнерських контактів. Водолії матимуть надзвичайно привабливий вигляд в усьому. До них з усіх сторін потягнуться однодумці і шанувальники їх талантів. У такому становищі важливо не боятися брати на себе відповідальність, тому що в рік Бика Водолії приречені на керівні позиції. Щоправда, дуже багато буде залежати від чистоти помислів. До того ж важко бути хорошим для всіх, саме тому ви повинні бути готовими до того, що доведеться проявити дива дипломатії.

РИБИ

Як відомо, це – найтаємничіший і наймудріший знак зодіаку. Народжені під цим знаком люди талановиті, чуйні і мають надзвичайну інтуїцію. Рік Білого Металевого Бика для Риб стане часом поступового і планомірного розвитку, а інтуїція в цьому буде відігравати важливу роль. Рибам буде необхідно розуміти мову знаків, на якій з ними почне спілкуватися доля, – і якщо це у них вийде, вони знайдуть небувалу силу. Весна для Риб – час великих надій, які не забаряться виправдатися. Сміливо мрійте, але не забувайте докладати реальних зусиль.