Що варто знати про камені Сваровскі

Promo
23.02.2021 13:45 Корисно
Фото: silver4me.com Фото: silver4me.com
Якщо ви шукаєте вишуканий та елегантний подарунок коханій жінці – то прикраса з каменем Сваровскі буде гідним виходом зі становища.

Найкращі друзі дівчат, попри популярну пісню, зовсім не діаманти. По-перше, діаманти – це, як кажуть, камені для зрілої жінки. Та й надягати їх кожен день – це прояв несмаку. Уявіть собі ранковий трамвай, в якому народу – не протовпитися, і молодесеньку дівчину в модних зараз майже спортивних трикотажних штанцях, у пуховику, з рюкзаком, а у вухах та на пальці у ній виблискують діаманти. Безглуздя? – Так. Але ж так хочеться милуватися подарунком коханого кожен день… Тому прикраса з каменем Сваровскі буде у такому випадку більш доречною.

Фото: silver4me.com

Відомо, що в 1892 році Даніель Сваровскі придумав особливу машину для огранювання кришталю. Було прийняте дуже правильне рішення – створити штучний діамант, який може дозволити собі кожен. Зараз огранювання кристалів виконується повністю за тією ж технологією, що і обробка діамантів; кристали Сваровскі сяють на дорогих сукнях знаменитостей, а їх популярність з кожним днем зростає в рази.

Прикраса, в основі якої є камені Сваровскі, завжди буде відрізнятися сміливим і неординарним дизайном. Зазвичай такі аксесуари варто купити до вечірнього, коктейльного або клубного наряду, адже кристали Сваровскі неймовірно ефектно відбивають відблиски штучного освітлення. Але й для повсякденного стилю можна купити скромні, проте дивовижно самобутні прикраси, які мають особливо неповторний вигляд при природному освітленні. Та це не єдина перевага.

Фото: silver4me.com

 Чому саме Сваровскі

1. Ціна. Так, найдешевшим з каменів (за умови однакового розміру та кольору) є фіаніт. Але кристали Сваровскі майже вдвічі дешевші, ніж білий сапфір, і більш ніж у 10 разів – за діамант.

2. Довговічність. На відміну від фіаніту кристал Сваровскі не втрачає колір, блиск і сяйво. При правильному догляді він матиме вигляд, як новий, і може стати сімейним сувеніром: передаватися від матері до доньки з покоління в покоління.

3. Універсальність. Прикраси зі Сваровскі можна поєднувати з аксесуарами з інших металів – вони все одно будуть створювати єдиний ансамбль.

4. Різноманітність. Можна підібрати будь-який колір і відтінок – є безліч варіантів, від білого до чорного.

5. Твердість каменя. Якщо алмаз має 10 балів, то кристал Сваровскі – 6-7.

6. Легкість догляду. Дешева біжутерія через атмосферні умови, контакт з потом або косметикою швидко втрачає вигляд. Прості способи очищення не можуть повернути їй первісний блиск. А прикраси з кристалами Сваровскі достатньо промити під холодною водою і протерти тканиною, щоб відновити їх первинний вигляд і яскраве сяйво.

Обрати подарунок для коханої – прикрасу з кристалом Сваровскі до свята 8 Березня – можна тут: https://silver4me.com/swarovski/. Різноманітні каблучки, кулони, підвіски, сережки – елегантні, витончені, мерехтливі – зроблять ваш подарунок незабутнім.