Східна казка – Об’єднані Арабські Емірати

Promo
06.01.2022 13:20 Корисно

Скучили за теплим морем, мрієте про відпустку на березі? Тоді для вас TEZ TOUR пропонує тури в ОАЕ. Країна розташована на Аравійському півострові, туристи можуть відпочивати як на березі моря, так і океану. На кожному курорті обладнані чудові піщані пляжі, дуже добре розвинена інфраструктура. Тепле море, чисте повітря, гарні краєвиди, різноманітні розваги – що ще потрібно для незабутньої відпустки?

Переваги відпочинку в Еміратах

Більшу частину країни (близько 85 % території) займає Абу-Дабі. Інші шість еміратів розташувалися на 15 %, площа найменшого з них – Аджмана – становить лише 250 кв. м. ОАЕ вважається дуже багатою країною. Там туриста скрізь оточують розкіш та колоритна східна краса.

До плюсів відпочинку в Еміратах відносять:

  1. Високий рівень сервісу. Неважливо, скільки буде зірок у вибраному готелі, скрізь бездоганне обслуговування. В Еміратах серйозно ставляться до репутації, цінують її. Тому в країні хороший сервіс. І це не просто слова, все справді підтверджується ділами на кожному кроці.
  2. Цікаві пропозиції для сімей з дітьми. ОАЕ є однією з небагатьох країн, де передбачено все для чудової відпустки з малюками. Для дітей тут є міні-клуби в готелях, численні ігрові майданчики, аніматори, неглибокі басейни, атракціони, аквапарки та зоопарки. Проводити час із дитиною в цій країні – одне задоволення. Яскравих вражень вистачить надовго.
  3. Великий вибір варіантів. В Еміратах сподобається і тим туристам, які люблять проводити час не тільки на пляжах. Занурення з аквалангом, сафарі на джипах, нічне полювання на крабів, катання на лижах – далеко не весь перелік розваг для бажаючих активно відпочити.
  4. Цікаві екскурсії. У країні багато як стародавніх пам’ятників, так і будівель із суперсучасною архітектурою. Вони вражають уяву будь-якої людини. В Еміратах гармонійно співіснують один з одним колоритні східні шатра бедуїнів та скляні хмарочоси, величезні моли та чудові парки з дивовижними фонтанами. Там багато цікавого. На екскурсіях нудно точно не буде.

Поїздка до ОАЕ – це можливість побувати в іншому світі, поринути в чарівну східну казку. Ви повною мірою насолодитеся синім морем та глибоким океаном. Вийде і відпочити, і відновити сили.

Що подивитися в Еміратах

Визначних пам’яток у країні дуже багато. До найпопулярніших цікавих місць у країні входять:

  • Бурдж-Халіфа – найвищий хмарочос у світі;
  • Пальмові острови. Це штучно споруджений архіпелаг, диво сучасної архітектурної мислі;
  • Золотий ринок у Дубаї. Вироби з дорогоцінного металу тут продають за найдешевшими цінами у світі. Їх купують у прямому значенні слова кілограмами на вагу;
  • парк Ferrari World. Тематичне місце, де зібрані всі моделі легендарної марки та копії визначних пам’яток Італії;
  • акваріум у ТРЦ «Dubai World». Найбільший океанаріум, де зібрано близько 33 тисяч морських жителів;
  • гірськолижний комплекс Ski Dubai – вражаючий шматочок снігової зими серед спекотного літа, де можна покататися на лижах та сноубордах;
  • мечеть шейха Зайда. Будівля повністю побудована з білого мармуру. Прикрашена величезною люстрою з позолотою та тканим килимом площею 5,6 тис. кв. м;
  • острів Сір-Бані-Яс. Місце, де посеред пустелі висадили 8 млн дерев. Туди завезли багато рідкісних тварин та птахів;
  • хмарочос Capital Gate. Футуристичний будинок зі ступінчастими конструкціями, що створюють ефект нахилу;
  • аквапарк Wild Wadi. Місце, де буде цікаво і дітям, і дорослим.

Перераховувати пам’ятки ОАЕ можна довго, але краще приїхати та побачити все самостійно. Східна країна нікого не залишає байдужим, яскравих вражень вистачить на багато років уперед.

Важливий момент

Перед поїздкою в ОАЕ обов’язково ознайомтеся з пам’яткою туристу. У цій мусульманській країні є правила, яких повинні дотримуватися всі гості. Незнання законів не звільняє туриста від відповідальності. Складного нічого немає, але, щоб не потрапити в неприємну ситуацію, краще заздалегідь дізнатися про правила перебування в країні та не порушувати їх.