Свій бізнес на Aliexpress: простіше не буває

Promo
30.03.2021 13:58 Корисно
Один з найпростіших і популярних способів почати власний міжнародний бізнес – зробити це на одному з китайських торгових майданчиків.

Умови роботи на них простіші й вигідніші, ніж у конкурентів, а географія – набагато ширша. Наприклад, тільки на Aliexpress – найбільшій у світі платформі формату С2С представлені продавці з-понад 250 країн світу. Платформа може похвалитися цифрою у 200 млн унікальних відвідувань за місяць, яка постійно збільшується. Кращої основи для розвитку інтернет-бізнесу годі й шукати.

Основа відкриття бізнесу

Важливим моментом є дотримання всіх юридичних і бюрократичних формальностей, щоб у майбутньому з цим не виникло проблем. Також необхідно подбати і про захист своєї інтелектуальної власності, зареєструвавши торгову марку, що допоможе боротися з нечесною конкуренцією та шахраями. Детальніше про це написано тут: https://4b.ua/services/trademark-registration-in-china/, де також можна подати заявку, щоб скористатися послугами юридичної компанії 4В або замовити правову консультацію.

Створення магазину

Створити свій магазин на Aliexpress доволі просто: платформа надасть для цього всі необхідні інструменти. Спочатку потрібно зібрати пакет документів:

● установчі дані компанії (адреси, реєстрація та інше);
● інформація з податкової (ІПН, форма оподаткування);
● паспортні дані юридичної особи або підприємця.

Крім того, залежно від роду діяльності може знадобитися надання додаткових документів і довідок, оскільки в Aliexpress до питань безпеки ставляться дуже серйозно. Отримавши схвалення компанії, можна братися до створення магазину і наповнення його товарами. Заразом на Aliexpress на одного підприємця можна оформити кілька магазинів.
На цьому етапі найрозумніше буде скористатися послугами компанії, яка має досвід відкриття та супроводження міжнародних бізнес-проектів, наприклад 4В. Це гарантує відсутність проблем із законом і дотримання всіх ваших прав.

Автор: Олена Загребельна