Свіже та велике «яблуко»: чим іPhone 14 Pro Max спокушатиме споживача

Promo
12.09.2022 17:50 Корисно
Увага, на старт: 7 вересня компанія Apple, нарешті, представила довгоочікувану «родину» Apple iPhone 14 з чотирьох серій. Але головною подією є, безумовно, поява омріяного флагмана іPhone 14 Pro Max. Чому ж саме він викликає ажіотаж?

Про них говорять із самого початку року, про них мріють, гадаючи, що нового запропонує  Apple, і ось, нарешті, на новенькі  14 айфон про макс  уже можна оформлювати попереднє замовлення в інтернет-магазинах. Але  краще спочатку з’ясувати, що нового запропонував Apple своїм прихильникам та чи варто витратити чималенькі гроші на цю новинку. 

Справжній флагман: великий та потужний

Серед  14-х айфонів міні немає, воні всі «велікани»:  iPhone 14 та iPhone 14 Рlus мають діагональ екрана 6,1, а «прошки» – 6,7 дюйма, тому тим, кому до вподоби великий розмір, можуть починати радіти. Це зручно і для тих, хто має не дуже хороший зір або багато читає чи дивиться фільми на смартфоні.

До того ж розробники, нарешті, позбулися «чубка». На цю зміну дійсно чекали багато користувачів, оскільки темна ділянка екрана, що не використовується, – це незручно і просто некрасиво. Тепер Face ID та камера розміщені в невеликому овальному вирізі. Але головне  –  те, що всередині: саме завдяки новій «начинці» іPhone 14 Pro Max  упорається з будь-якими завданнями, які поставить перед ним сучасний споживач. 

Головні оновлення «макса»

– Усередині смартфонів використовується новий процесор A16 Bionic, виконаний за 4-м техпроцесом. Він містить 16 мільярдів транзисторів. За словами розробників Apple, це найшвидший процесор, що використовується в будь-якому зі смартфонів на ринку.
– Оперативна пам’ять «макса» зросла на 2 Гб – і тепер складає  8 Гб; накопичувальна, як і раніше, – від 128 Гб до 1 Тб.
– Збільшилась ємність акумулятора – «макс» може працювати безперервно в режимі відеопотоку 20 годин.  До того ж він підтримує реверсивну та безконтактну зарядку, а також має  Fast-Charge, що дозволяє поповнити частину заряду за 30 хвилин.  
– Завдяки наявності Wi-Fi 6 (802.11ax) з технологією MIMO 2x2  14 айфон про макс  гарантовано буде мати безперешкодний та швидкий доступ до мережі Інтернет через Wi-Fi-роутер.  Також завдяки застосуванню технологій 4G та 5G «макс»  може виходити в мережу Інтернет через сім-картку. 
– Екран «макса» має не тільки великий розмір, але й високу роздільну здатність та цільність пікселів, завдяки чому картинка на екрані має  дуже чіткий вигляд, бо не втрачається деталізація. Запас яскравості екрана  доходить до 1600 ніт: за рахунок цього працювати з ним власнику зручно за будь-якого освітлення.  

Знімай, як профі, з іPhone 14 Pro Max

Мрія кожного, хто хоча б раз у житті таскав із собою під час подорожі величезний фотоапарат та ще й усяке приладдя до нього: щоб телефон працював як професійна камера.  І розробники в новій лінійці сконцентрували увагу саме на апгрейді камер.

Що пропонує своєму володарю новий  іPhone 14 Pro Max:

 –  новий 48-мегапіксельний сенсор, що на 65 відсотків більший, ніж у минулих моделей; 
 – система quad-pixel  дозволяє поєднувати чотири пікселі в один, щоб досягти більшого розміру та отримати якісніше зображення;
–  ультраширококутна камера на 12 Мп отримала сенсор з розміром пікселя 1,4 мкм та об’єктив з діафрагмою f/2.2 та кутом огляду 120 градусів; 
– телевік залишився тим самим – з роздільною здатністю 12 Мп, оптичною стабілізацією та трикратним оптичним зумом; 
– оптичний трикратний зум і шестикратний цифровий зум;
– можливість знімати «розумне» макро;
– більш яскравий спалах;
– у 2 рази поліпшена якість нічного режиму; 
–  для зйомки професійних відеороликів в  іPhone 14 Pro Max  є режим «Кіноефект», а для отримання професійної відеозйомки – формати стиснення ProRes та Dolby Vision HDR.

 До цього варто додати ще безліч цікавих фішок та зручних функцій  – і ви зрозумієте, що нове «яблуко» припаде до смаку всім фанатам бренду.  

 

Автор: Інна Можейко