Тільки для чоловіків: інструкція з вибору букета до 8 Березня

Promo
25.02.2021 16:32 Корисно
Фото: obzor.io Фото: obzor.io
Згідно з опитуваннями, 60 % чоловіків збираються своїм дамам на 8 Березня подарувати квіти. Щоб це не стало розчаруванням ні для вас, ні для вашої «половинки», скористайтеся нашими порадами.

Років 20 тому квіти перед 8 Березня не купували, а добували. Щоб здобути коханій букет, потрібно було проявити неабияку винахідливість: піти вночі на ринок до моменту привозу, відстояти величезну чергу і з боєм добути три кволі тюльпани або гілочку напівобсипаної мімози.

Зараз можна купити все, що завгодно. Тепер головне – не просто добути, а ще й не потрапити в халепу з подарунком. Ну от уявіть: ваша обраниця – мініатюрна дівчина, а ви, бажаючи вразити її уяву, приходите до неї на побачення напередодні 8 Березня з величезним букетом крупних жовтих троянд! І вечір безнадійно зіпсований: вона гадає, до чого ви подарували їй жовті квіти, ви таскаєтесь з колючим і важким віником, який їй нести незручно, і обоє ви кидаєтесь на пошуки вази, в яку б це все помістилося. Тому краще довіритися професіоналам - вони порадять і всі дрібниці врахують.

Для тих, хто поспішає

Ви твердо знаєте, що напередодні 8 Березня у вас важливе засідання або корпоратив для співробітників, і у вас не буде часу бігати по квіткових магазинах, вибираючи найголовніший букет для найголовнішої Жінки свого життя. Немає проблем: у Харкові та області достатньо фірм, на сайтах яких можна вибрати будь-який букет на будь-який смак і гаманець. Немає часу заїхати за ним? – Доставка квітів   вирішить це питання.

Фото: viaflor.com.ua

Головне – знайти ту фірму, де вміють правильно зберігати і правильно доставляти квіти, а ще допоможуть, підкажуть, порадять – одним словом, зробіть так, щоб ваш букет став пам’ятною подією для тієї, якій ви його даруєте. Нетривіальні квіти (ну кого здивуєш в березні тюльпанами, а от ромашки на початку весни – це незабутньо!), оригінальність дизайну (традиційний букет у нетрадиційній паперовій упаковці, коробці, кошику), незвичайні аксесуари (наприклад, цукерки, екзотичні фрукти або м’яка іграшка) в доповнення до них – і свято вдалося! А тепер – тссс: підказуємо правильне місце, де все це вміють і люблять робити: viaflor.com.ua  .

Щоб довше зберегти

Фото: viaflor.com.ua

Мало замовити квіти, які зберігалися за всіма правилами і доставлені теж за всіма правилами. Вразьте ерудицією, проявіть увагу і до своєї дами, і до подарунка – і перетворіть таку просту річ, як установлення квітів у вазу, на цілий ритуал. Для цього просто потрібно знати кілька правил, які подовжать життя квітів, а вам допоможуть уславитися як найуважніший і турботливий чоловік в Її житті.

  • Обріжте стебло на два-три сантиметри під струменем води, а краще – занурте кінці стебел у воду і обріжте гострим ножем (але ні в якому разі не ножицями) стебла, навскіс, не піднімаючи на поверхню. Приберіть і нижнє листя, щоб воно не гнило у воді.
  •  Відразу ставте букет у вазу, не залишайте рослини без води надовго. І не змішуйте квіти з різних букетів – вони можуть «вбити» одна одну.
  • Для кожного виду квітів – своя температура: троянди і лілії люблять прохолодну воду, тюльпани – холодну, гербери довше стоять у теплій воді, а бузок і хризантеми краще ставити, як не дивно, в гарячу.
  •  Поставте вазу з букетом у прохолодному місці, подалі від протягів, прямих сонячних променів і опалювальних приладів.
  •  Додайте у воду спеціальний порошок, щоб квіти довше були свіжими, цукор або товчену таблетку аспірину (різні види квітів люблять різні добавки). Міняйте воду і повторюйте процедуру раз у три дні.