ТОП-5 незвичних смаколиків на Новий рік

Promo
20.12.2020 13:00 Корисно
Фото зі сторинки Facebook jechkakitchen Фото зі сторинки Facebook jechkakitchen
Новий рік не за горами, а ви ще не визначились з усіма подарунками? Тримайте підказку – і будьте впевнені, це буде не тільки незвично, а й ще корисно та красиво!

Зрозуміло, що близьким людям ви вже підібрали подарунки, адже дуже добре знаєте їх найпотаємніші бажання. Але що подарувати господарям дому, куди ви зібрались у гості на новорічну ніч? Або з чим завітати напередодні свят до племінників? Ну і нарешті – що подарувати приятелю, щоб і доречно було, і не дуже дорого, і оригінально? Повірте, скориставшись нашими підказками, ви і увагу виявите, і пам’ять про себе як про неординарну особистість залишите.

Різдвяний кекс. По-перше, це чудова заміна традиційному торту, адже він не такий «важкий» для шлунка (адже у новорічну ніч іноді доводиться багато попоїсти), бо не містить крему; з цієї ж причини він лагідніший до фігури, особливо жіночої. По-друге, його вистачить на велику компанію. Ну, а по-третє, він, на відміну від звичайного торта, не псується.Так-так, справжній різдвяний кекс спеціально витримують не менш двох тижнів і тільки потім продають. А не псується він тому, що його обов’язково просочують алкоголем. І не треба вважати, що це такий собі звичайний кекс, який пекла ваша бабця. У різдвяний кекс (німці називають його штоллен) зазвичай добавляють цукати, ізюм, горіхи, та навіть – в’ялену журавлину та інжир.

Фото зі сторинки Facebook jechkakitchen

Цукати з апельсинів у шоколаді. Якщо ваша подруга – справжня естетка та велика любителька шоколаду, спробуйте виявити витонченість і подарувати їй набір таких смаколиків. Шоколад з апельсином – це поєднання двох чуттєвих смаків, які так гармонійно доповнюють один одного, що ваша подруга буде у захваті.

Фото зі сторинки Facebook jechkakitchen

В’ялені томати або сливи. А ось це – для дорослих хлопчиків, особливо томати. До речі, їх заправляють оливковою олією з часником та розмарином. І так – що вони стають підступним подарунком, адже бутерброд з таким томатом та шинкою – річ така, яка от тільки-но була – і її вже нема, бо дуже смачно!

Фото зі сторинки Facebook jechkakitchen

Корисні цукерки. Ну це, зрозуміло, насамперед для дітей. І батьки не будуть їх сварити за те, що багато з’їли, бо там немає ані шоколаду, ані цукру. Кокосово-мигдалеві з цілим горіхом, цитрусово-горіхові (теж з цілим горіхом) та бананово-кунжутні – вони підійдуть і дорослим дівчаткам, які переймаються за свою фігуру.

Фото зі сторинки Facebook jechkakitchen

Цукерки асорті в шоколаді . А от це вже для бабусь, тітоньок та всіх, хто любить поласувати смачненьким. Тут і апельсин, і банан, і горіхи, але покриті шоколадом.

Фото зі сторинки Facebook jechkakitchen

Замовити незвичні смаколики з цього ТОП-5 можна тут:  https://www.facebook.com/jechkakitchen.

Смачного вам і чудових свят!