У крамниці або онлайн: де краще купувати квіти

Promo
22.04.2021 12:35 Корисно
Фото: intrigue.dating Фото: intrigue.dating
Перефразуючи вислів «Кращий подарунок – це книга», можна впевнено сказати: «Кращий подарунок – це квіти». Зрозуміло, якщо це не якийсь невиразний «віник», який ви власноруч зірвали з найближчої клумби. Як зробити, щоб квіти дійсно стали подарунком? Для цього варто прислухатися до наших порад.

Можна (і варто) привезти з дачі власноруч вирощені квіти, але чи будуть вони тим подарунком, від якого в жінки затріпоче серце? Деяка перевага в цьому є: ви демонструєте власні навички дуже доброго хазяїна та й квіти, нещодавно зрізані, можуть довго простояти. Але навряд чи ваша дружина або кохана зрадіє, якщо ви подаруєте їй такий букет на якусь визначну дату.

Навряд чи може вважатися подарунком і невеличкий букетик, який ви поспіхом купили десь у бабці у переході метро – часто-густо вони бувають не першої свіжості та й мають не дуже вишуканий вигляд.

Що вам лишається робити? Зрозуміло, що купить квіти у Харкові – не проблема: достатньо або йти до кіоску чи крамниці, або замовити букет онлайн – наприклад, на сайті Flowes.ua  (https://flowers.ua/ua/xarkov ).

Чому варто замовити букет квітів з доставкою

  1. Уявіть, що ви збираєтеся зробити коханій сюрприз. У вас романтична вечеря удвох; опівночі лунає дзвінок. Вона відкриває двері, а там величезний, запашний, розкішний, елегантний букет її найулюбленіших квітів. А ви ж нікуди не відходили, просто заздалегідь замовили цей букет на сайті з доставкою. Зручно? – так! Звісно, можна було загодя їх купити, а потім ховати десь під ліжком, але чи збережуть вони свіжість?
  2. Саме свіжість – це друга перевага замовлення квітів онлайн та доставки. Якщо ви купуєте квіти десь у крамниці, то здогадуєтесь, що вони зберігались десь на складі, потім – у тій самій крамниці, потім ще у вас до моменту вручення. Про яку свіжість може йти мова? А для букета це головна вимога: уявіть, як засмутиться ваша дружина, якщо зранку побачить ваш учорашній подарунок повністю зів’ялим. У випадку замовлення на складі вам складуть той букет, який ви обрали, безпосередньо перед доставкою –і ви отримаєте найсвіжіші квіти.
  3. Ще одна перевага – це асортимент та високий рівень флористів. Якщо в ринковій крамничці ви можете розраховувати на целофан зі стрічкою, а в кращому випадку – на якийсь обгортковий папір, то в інтернет-магазині фантазія флористів зазвичай не знає меж. Адже вибір там набагато більший – і не тільки квітів, але й аксесуарів, які зроблять ваш букет справжнім подарунком.
  4. Замовлення квітів онлайн з доставкою особливо цінують ті, у кого небагато часу: адже не потрібно десь ходити та порівнювати асортимент чи ціни, можна зробити замовлення, не виходячи з дому, а якщо є питання – поставити їх флористу онлайн. Навіть більше, можна попросити поради, якщо ви не впевнені у своєму виборі. Та й розрахуватися можна теж карткою.
  5. В умовах пандемії менше контактів – ще одна вагома перевага купівлі квітів онлайн з доставкою, адже це турбота про ваше здоров’я.

Ураховуючи ці переваги, можна зрозуміти, чому  доставка квітів Харків з кожним днем набуває все більшої популярності.

Фото: flowers.ua

Не тільки для жінок

Традиційно вважається, що квіти – подарунок тільки для жінок. Але насправді зараз квіти є доречним подарунком і для чоловіків. Зрозуміло, що рожеві троянди з яскравим бантом – це не кращий варіант, але існує відповідний набір квітів, які личать чоловікам, а також відповідний дизайн самих букетів.

Найчастіше для чоловіків флористи обирають кали, гвоздики, гладіолуси, хризантеми та навіть тюльпани чи троянди – головну роль тут відіграє колір. Чоловікам варто вибирати білі, червоні, темно-бордові, фіолетові, сині квіти, а дизайн букета буде стриманішим та аскетичнішим.

Вишуканий, елегантний, сучасно оформлений букет може справити враження на оточуючих та стати достойним подарунком і колезі-чоловіку, і діловому партнеру, і родичу на ювілей. Якщо ви сумніваєтеся - порадьтесь із флористом.

Фото: flowers.ua

Квіти у вазі: як зберегти свіжість

  1. Занурте стебло у воду та підріжте на 1–3 см навскіс.
  2. Відразу поставте квіти у вазу з водою (зрозуміло, якщо це не корзина).
  3. Пам’ятайте про температуру води: тюльпани люблять холодну, троянди та лілії – прохолодну, а хризантеми – гарячу.
  4. Тримайте вазу подалі від протягів та сонячних променів.
  5. Додайте у воду або спеціальний порошок, або цукор чи товчену таблетку аспірину залежно від виду квітів.
  6. Підрізайте стебла та міняйте воду раз на три дні.