Вибираємо дитячі джинси: актуальні поради щодо вибору

Promo
01.02.2022 17:29 Корисно

Пропонуємо розібратися з параметрами, на які варто звернути увагу насамперед.

За великої різноманітності одягу для малюків  дитячі джинси  мають стійкий попит у мам України. Такі штани відрізняються надійністю виконання та тривалим терміном служби. Потрібно тільки підібрати відповідну модель, в якій дитині буде комфортно.

Виробник

Щоб стати власником якісних джинсів, варто насамперед звернути увагу на виробника. Провідні компанії приділяють пильну увагу дотриманню технологічних регламентів, використанню якісної сировини. Вони розробляють власні моделі, що відрізняються красивим зовнішнім виглядом та функціональністю. Такі вироби можна знайти в каталогах:

  • Chicco, продукція якого традиційно входить у ТОП різних рейтингів;
  • Molo, що випускають оригінальні та яскраві моделі незмінно високої якості;
  • Name it, що робить акцент на екологічності та безпеці;
  • Angel’s Face, що спеціалізується на виробництві стильних та зручних моделей для дівчаток;
  • Appaman – відомий у всьому світі американський бренд та затребуваний на території України.
  • Babyshop пропонує широкий розмірний ряд. Завжди можна вибрати модель для дитини будь-якої статури, віддавши перевагу продукції певного бренду.

Джинси

Модель

Вибір дитячих джинсів треба починати з вибору фасону. Модель, що ідеально сидить на одному малюку, може виявитися незручною та некомфортною для іншого. Загалом усі вироби умовно поділяються на:

  • boot cut, що мають вільний крій та злегка розширюються в нижній частині;
  • regular, під якими розуміються звичайні прямі моделі;
  • skinny, що злегка звужуються в нижній частині;
  • slim, які є вузькими та щільно прилеглими до тіла.

Зважаючи на те, що діти дуже активні, варто відразу звернути увагу на boot cut і regular. Такі фасони ідеально підійдуть дитині будь-якого віку. До того ж малюкам варто вибрати модель на резинці, а старшим хлопцям – на ремені. У такому разі власник джинсів почуватиметься комфортно в будь-якій ситуації: під час прогулянки у візку або гри в пісочниці.

Колір

Зазвичай джинси виготовляють синього кольору. Проте виробники пропонують вироби широкої гами кольорів. У виборі можна орієнтуватися на стать дитини, її уподобання та колірне оформлення інших предметів одягу. Хлопчикам зазвичай подобаються вироби, починаючи із сірого, синього, білого, яскраво-жовтогарячого кольору, а також з камуфляжним принтом. Дівчинці, крім синіх, можна придбати будь-яку колірну гаму, починаючи з білих і закінчуючи фіолетовими.

Дитячі джинси

Якість матеріалу

Кращі, звісно, вироби з натуральної бавовни. Це класичний варіант, який традиційно має попит. Щоб під час активних рухів дитина не відчувала дискомфорту, можна звернути увагу на джинси, пошиті з бавовни з невеликою кількістю еластану. Така тканина добре тягнеться під час носіння.

Шви та фурнітура

Неприпустимим є наявність жорстких швів, які можуть викликати відчуття дискомфорту в малюка. Всі застібки та декоративні елементи повинні бути надійно зафіксовані на тканині та не торкатися до шкіри дитини.