Відпочинок на літо в Україні: краса та безпека

Promo
03.08.2022 15:00 Корисно
Гарний відпочинок літом — це важлива частина життя сучасних українців, необхідний захід для заряду енергією та силою. Враховуючи ситуацію в країні, обирати місце для поїздки з родиною, коханою людиною слід у безпечній локації.

Одним з таких місць є славнозвісний курорт Воєводино, що знаходиться на Закарпатті, біля селища Тур’я Пасіка. На https://voevodyno.com/ua/ ви знайдете повну інформацію щодо резорту, а потім зможете зробити бронювання.

Територія курорту, розташованого посеред Карпатського лісу, розкинулась на цілих 17 гектарів. Але при цьому Воєводино одночасно може прийняти лише до 300 осіб. Тому гості не заважають один одному, всім достатньо простору. Власники та працівники комплексу турбуються про кожного відпочивальника, його комфорт та безпеку. Для цього збудовані сучасні готелі та котеджі. Більше подробиць про курорт ви знайдете на https://voevodyno.com/ua/.

Переваги курорту Воєводино

Багато років сотні українців приїжджають до Воєводино на відпочинок. Це місце притягує неперевершеною красою гірської природи, цілющим повітрям та кліматом. В будь-яку пору року на курорті можна знайти, чим зайнятись впродовж відпустки. Серед визначних переваг відзначають:

  • для проживання запропоновані комфортні мініготелі та дерев’яні котеджі;
  • територія охороняється в режимі 24/7, передбачений паркінг, відеонагляд;
  • різноманітні розваги на будь-який смак (кінний клуб, арт-клуб для дітей, настільні ігри, теніс, мотузковий парк, велопрогулянки, квадроцикли, рибалка, піші прогулянки, відпочинок на озері, басейни, СПА, мінігольф, волейбол, бадмінтон, стрільба з лука, ZIP-line, зимові санчата, гірськолижні спуски та ін.);
  • ресторани, банкетні зали;
  • тренажерний зал;
  • величезний парк Шенборна.

Для дітей можна замовити послуги няні. Кожного дня для гостей організовують розважальні програми з різноманітними активностями, аніматорами, дегустаціями, майстер-класами, спортивними змаганнями, екскурсіями та не тільки. Тож для нудьгування не знайдеться часу.

Відпочинок можна поєднати з фотосесією, проведенням корпоративів, ювілеїв, весілля, дня народження. Ви можете приїхати для влаштування незабутнього медового місяця, реабілітації після хвороби або операції. В кожному випадку ви не тільки розважитесь, але й наповнитесь яскравими емоціями, життєвою силою та здоров’ям на цілий рік.

Бронювання відпочинку на Закарпатті

Зробити бронювання номера або дерев’яного котеджу можна онлайн. Для цього перейдіть на сайт, подивіться, які апартаменти вільні на потрібний вам період. Якщо у вас виникли питання стосовно умов проживання, додаткових послуг, знижок, зв’яжіться з адміністрацією курорту.

Підтвердженням бронювання є передоплата. При поселенні обов’язково мати з собою документи, що засвідчують особи кожного з гостей — паспорти, свідоцтва про народження, посвідчення водія тощо.