Високі технології термокружок Contigo

Promo
12.10.2020 11:38 Корисно

Знову зламали засувку термосклянки? Розлили каву по валізі? Розкололи пластиковий корпус колби? Прийшла пора купити термокружку Contigo в інтернет-магазині Світ Посуду. Заснований в 2004 році американський бренд успішно завоював ринки Європи і Азії. З ергономічними термосклянками від лідера ринку бігають вранці зірки шоу-бізнесу, олімпійські чемпіони та фешн-блогери. Чому аксесуари для пиття від Contigo стали №1 у Америці?

Технології

Основна проблема мобільних термосів - слабка система захисту від протікання. Досить легкого натискання, і засувка відкривається. В результаті в кращому випадку втрачена оптимальна температура, в гіршому - пролитим вмістом зіпсовано речі і документи.
Конструктори Contigo витратили чимало годин на розробку і тестування безпечних кришок для термопосуду:

AUTOSEAL - запатентована технологія забезпечує 100% захист ємності від течі в будь-якому положенні. Кришка блокується автоматично. Вирішили попити - натиснули кнопку. Відпустили кнопку - механізм миттєво блокує доступ повітря всередину колби. Розробка компанії отримала високу оцінку серед спортсменів та автомобілістів. Технологія використовується у виробництві посуду для дитячого харчування.

AUTOSPOUT - до звичного блокування кришки доданий носик, що спливає при натисканні - завдяки йому немає ризику випадково облити себе вмістом термоса.