Жіночі Zenith преміум-класу: особливості та вибір

Promo
21.03.2022 15:45 Корисно
Для заможних жінок пропонується великий вибір колекцій швейцарських годинників. Особливий попит має бренд Zenith, який випускає престижні аксесуари преміум-класу.

Придбати оригінальний годинник можна за посиланням https://watches-master.ua/chasy/zenith у перевіреному інтернет-магазині Watches Master зі швидкою доставкою у будь-яку точку світу. Компанія гарантує справжність та надає гарантійне/післягарантійне обслуговування. На сайті можна дізнатися детальні умови оплати та доставки, ознайомитись із сертифікатами та гарантіями.

У чому особливості жіночого годинника Zenith преміум-класу?

Для представниць прекрасної статі годинникова мануфактура Zenith пропонує велику різноманітність колекцій. Серед найвідоміших – Elite Ladies, Defy та Defy Classic Midnight, Star Ladies та Pilot.

Наприклад, годинник з колекції Elite Ladies відрізняється елегантним дизайном і має індикатор місячних фаз. Моделі Defy можуть бути з корпусом із золота, кераміки або титану. Стильні хронометри Star Ladies прикрашені діамантами, що надає їм витонченості та оригінальності.

Як вибрати жіночий годинник за основними параметрами?

Вибираючи швейцарські жiночi Zenith премiум-класу, покупець гарантовано отримує дорогий та стильний аксесуар. Купуючи годинник, варто звернути увагу на кілька важливих характеристик, а саме:
  • годинниковий механізм;
  • скло циферблату;
  • браслет або ремінець;
  • функціональність;
  • дизайнерське оформлення;
  • стиль;
  • особливості корпусу та ін.

Для жінок стильний і елегантний наручний годинник цього бренду стане престижним аксесуаром, підкреслюючи смак та статус.

Механізм у годиннику буває двох типів: механічним або кварцовим. Кожен має свої особливості, з якими слід ознайомитися детальніше. Класикою вважається механіка, для якої характерна бездоганна надійність та довговічність.

Кварцовий годинник відрізняється легким за вагою корпусом, хронометричною точністю ходу і функціональністю. На годиннику преміум-класу встановлюють сапфірове скло циферблату.

Головні його переваги: ​​прозорість, твердість, міцність, відсутність сонячних відблисків. Жіночі моделі часто прикрашені розсипом коштовного каміння, що надає їм вишуканості та неповторності.

Особлива увага в жіночому годиннику приділяється браслету, який сам по собі має вигляд ювелірної прикраси. Корпус може бути сталевим, титановим, платиновим чи золотим. Кінцева ціна швейцарського аксесуара залежить не тільки від бренду, але й від функціональності, дизайну та декоративного оформлення.

Швейцарський бренд Зеніт створений у 1865 році і за всю історію випустив велику різноманітність колекцій для заможних чоловіків та жінок. Продукція по праву вважається еталоном швейцарської якості та надійності завдяки постійному вдосконаленню характеристик і впровадженню інноваційних технологій.