На будівлі Харківської обласної адміністрації встановили величезний прапор (Фото)

23.08.2017 09:15 Культура
Фото: із соціальної мережі Фото: із соціальної мережі
23 серпня Харків відзначає День міста, а також День Державного Прапора України.

У заходах з нагоди Дня Державного Прапора та Дня міста взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, голова обласної державної адміністрації Юлія Світлична, а також представники облдержадміністрації, обласної та міської рад, учасники АТО, волонтери, представники громадськості.

Юлія Світлична привітала харків'ян зі святом на своїй сторінці у мережі Facebook.

- У найскладніші для країни часи Харківщина проявила незламність українського духу і захистила своє право жити під синьо-жовтим прапором. Воїни АТО та волонтери разом із патріотичними харків'янами довели, що Харків - це частина Вільної та Незалежної України. І сьогодні ми разом будуємо майбутнє України як сучасної європейської держави, як суспільство справжніх громадян, - зазначила Юлія Світлична.

Читайте також: Сергій Жадан представив новий роман (Фото)

Сьогодні у місті відбудеться вeлика кількість різноманітних заходів. Як повідомляють правоохоронці, патрульні поліцeйські спільно із співробітниками інших підрозділів Національної поліції в посилeному рeжимі слідкують за бeзпeкою громадян. Інспeктори забeзпeчують громадський порядок та стeжать за бeзпeкою дорожнього руху.

Аліна Курлович

Автор: Администратор сайта