Кінотеатри Multiplex покажуть концерт групи BTS під назвою LOVE YOURSELF TOUR IN SEOUL

Promo
24.01.2019 12:31 Культура
фото: Multiplex фото: Multiplex
26 січня в кінотеатрах Multiplex транслюватиметься концертна програма туру корейської групи BTS (Beyond The Scene) під назвою LOVE YOURSELF TOUR IN SEOUL.

Як заявили в керівництві мережі Multiplex, концерт настільки очікуваний, що за пару днів були продані всі зали, а географія трансляції розширена по всій Україні.

26 січня 12 000 шанувальників зможуть разом подивитися найяскравіший концерт гурту в кінотеатрах Multiplex.

- Ми були вражені ажіотажем, який викликав цей проект. Всі квитки були розпродані за 10 хвилин, потім на нас посипалися прохання додати ще один сеанс, що ми і почали робити в терміновому порядку. Таких результатів попередніх продажів не показував жоден голлівудський блокбастер. Майже 12 тисяч осіб зможуть подивитися довгоочікуваний концерт на великому екрані в кінотеатрах нашої мережі. 26 січня у всьому світі пройде трансляція фільму-концерту BTS і Україна також стала однією з країн, яка підтримала показ. Це унікальний захід відбудеться вже в цю суботу і він буде одноразовим, тому хто не встиг придбати квитки - у вас ще є шанс, адже ми відкрили ще додаткові зали," - ділиться генеральний директор Multiplex Віталій Писаренко.

Нагадаємо, колектив почав своє існування у 2013 році. Сім фронтменів колективу: Арем, Чину, Сюгі, Джей-Хоуп, Чіміно, Ві, Чонгук давно завоювали серця жіночої аудиторії не тільки у Південній Кореї, а й по всьому світу. Гурт отримав визнання після другого випущеного студійного альбому «Wings», з якого пісня «Blood Sweat & Tears» стала першим хітом в чарті Gaon Digital Chart, а альбом найбільш популярним у місяці і році.

Також група є володарем престижних премій: Mnet Asian Music Awards, Billboard Music Awards, а їх міні-альбом «Love Yourself: Her» досяг 7 місця в американському альбомному чарті Billboard 200. Сингли «DNA і« MIC Drop» здобули золоті сертифікації від RIAA. 

Концертна програма BTS WORLD TOUR LOVE YOURSELF була знята у 2018 року на Олімпійському стадіоні в Сеулі під час світового турне. І тільки 26 січня всі шанувальники зможуть зібратися разом під час показу і насолодитися концертом феноменально успішної групи, що отримала безпрецедентне міжнародне визнання. 

Додаткова інформація, а також квитки доступні за посиланням multiplex.ua

Читайте також: Тисяча колядників заспівали в центрі Харкова "Нова радість стала". Фото, відео

Автор: Олександр Гречаний