Різдвяні свята у парку Горького. Програма заходів

04.01.2018 16:22 Культура
Фото: Status Quo Фото: Status Quo
Як повідомили у прес-службі Харківської міської ради, святкові заходи, присвячені Різдву Христовому, пройдуть 6 та 7 січня у Центральному парку культури і відпочинку імені Горького.

У суботу, 6 січня, відбудеться свято «Ніч перед Різдвом». На головній сцені виступлять Український народний хор імені Івана Бідака та група «Євшан зілля». У розважальному центрі пройдуть тематичні майстер-класи, наукове шоу Лабораторії божевільних вчених і шоу-програма «Майстерня Капелюшника».

О 17:30 на головній сцені розпочнеться конкурсна програма - бажаючі зможуть пострибати в мішках і взяти участь в інших забавах. Переможці отримають призи від партнерів парку - мережі кінотеатрів, дельфінарію, клубу англійської мови та ін. Крім того, команда аніматорів парку представить спектакль за мотивами мультфільму про Сірого Вовка і Діда Мороза. На завершення виступить група «Nice band» і пройде молодіжна дискотека.

7 січня у парку виступлять вокально-танцювальний ансамбль «Забава» та фольклорний ансамбль «Талиця». Артисти виконають народні пісні, колядки, відтворять різдвяні звичаї. В Ретро-парку зі спеціальною фольклорною програмою виступить хор «Слобожани».

Бажаючі зможуть взяти участь у тематичних майстер-класах. У розважальному центрі народні майстри навчатимуть робити янголят і плести обереги. Також для гостей виступить циркова студія «Бенефіс» і пройде дитяча програма «Майстерня Капелюшника».

На головній сцені відбудуться конкурсні програми «Гуляй, народ!», «Ярмарок веселощів» та «Різдвяні гуляння». Взяти участь в них зможуть діти і дорослі. За виконання веселих завдань можна буде отримати призи від партнерів свята. Увечері на головній сцені відбудеться різдвяний концерт групи «Льюїс Керролл».

З повною програмою святкових заходів можна ознайомитися ТУТ.

Микола Мельник