Сотні харківських пар закружляють в ритмі вальсу

06.05.2017 06:25 Культура
Фото Юлії Шматченко Фото Юлії Шматченко
Унікальний захід відбудеться в центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького.

6 травня з 15.00 до 21.00 відбудеться III-й фестиваль з бальних танців «Харківський вальс».

«Харківський вальс» - унікальний захід для України, оскільки ніде не проводиться конкурс з бальних танців під відкритим небом з великою кількістю відвідувачів, залучених у флешмоб. Крім того, на головній сцені Парку під мелодії живого оркестру пройдуть виступи кращих танцювальних пар міста, які раніше перемагали на різних міжнародних турнірах, і визначать між собою чемпіона. Також для відвідувачів Фестивалю працюватиме і ретро-зона, де професійні танцюристи покажуть майстер-клас з танців. Про це повідомляє сайт Харківської міської ради. 

- Найсильніші танцюристи Харкова протягом сезону 2016/2017 років брали участь в десятках турнірів, і на підставі їх результатів сформувалася сітка переможців. Кращі з них поїдуть на найпрестижніший танцювальний турнір в світі, який проходить в британському місті Блекпул, - розповів директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Олексій Чубаров.

НАЙБІЛЬШУ ВЕЛОФІГУРУ В СВІТІ ЗБИРАЮТЬСЯ СТВОРИТИ НА ХАРКІВСЬКІЙ ПЛОЩІ

У 2015 році фестиваль «Харківський вальс» відвідало понад 5 тисяч осіб, де глядачі і учасники побачили показові виступи 30 танцювальних колективів Харкова та Харківської області, а закриттям фестивалю став встановлення Рекорду України з наймасовішого виконання вальсу в парі, в якому взяли участь 1500 пар .

Мирослава Кольцова

Автор: Администратор сайта