Топ 5 українських селебріті

09.12.2020 15:15 Культура
Червоні доріжки, обкладинки на глянці та море фанатів, звучить як казка, а це лише повсякденне життя наших артистів. Так що криється за лаштунками в житті головних ньюзмейкерів країни, про це ми зараз і поговоримо.

Тіна Кароль

Вони неймовірно сяють на сцені, а що криється в домашніх буднях. Тіна Кароль живе своїм буденним життям у заміському будинку. Улюбленим хобі співачки став садок. Більш ніж 50 кущів троянд, кущі малини, полуниця та навіть огірки. Усе це в перемішку з концертами, створенням пісень і кліпів, участю у різних шоу та поїздками до сина в Англію. Дійсно неймовірно, скільки всього встигає на перший погляд тендітна жінка.

Юлія Саніна

Життя Юлії Саніної різко змінилося після переїзду в заміський будинок. Фронтвумен гурту “THE HARDKISS” та її чоловік побудували власний дім та зробили там цілу студію. Тепер для них це не просто місце затишку, а й поле для творчості. Під час карантинних обмежень зірка навіть проводила онлайн-концерти, так вона скучила за справою, та й апаратура поруч.

Надія Дорофєєва

Ще одна зірка сучасності – Надія Дорофєєва. Усе її життя обговорюється в інтернеті, адже навіть пропозицію їй зробили під час радіоефіру. Воно й не дивно, вона – найпопулярніша зірка України, він – найкращий шоумен. Поза зірковим життям пара займається бізнесом у співпраці з Gbar.

Оля Полякова 

Людина свято, та як вона проводить вільний час? Величезна дача, схожа на справжню ферму. Кози, кури та інші звірі, домашні овочі та фрукти. З усім цим складно впоратися самій, тому їй допомагають кілька помічників. Співачка не тільки слідкує за господарством, а й робить сири різних сортів, а нещодавно почала розвивати інстаграм-сторінку.

Ксенія Мішина

А тепер про акторку… Ксенія Мішина – одна з найзатребуваніших у своїй сфері. Дівчина багато працює, а у вільний час їздить до Криму, там зараз знаходяться її батьки. Улюбленими заняттями дівчини є йога та спорт. На екрані всі звикли бачити акторку у різних амплуа, від драматичних до стервозних ролей. Сьогодні ж Ксенія стала головною героїнею шоу “Холостячка”, розклад ефірів з блискучою акторкою можна знайти на офіційному сайті з програмою телепередач  ТВ Мета.

Зірки не покладають рук, вивчають нове та багато працюють. Слідуйте їх прикладу і удача не обмине вас стороною.

Читайте також: Учасник «Холостячки» з Харкова розповів, що після проєкту ще не був на побаченні