У центрі Харкова пройдуть змагання з мотоспорту

27.04.2018 13:10 Культура
Фото XSPORT.ua Фото XSPORT.ua
Змагання з технічних видів спорту пройдуть з 4 по 6 травня в Харкові на площі Свободи.

У програму включені гонка серед автолюбителів, виконання складних трюків на автомобілях, мотоциклах та квадроциклах. Як відзначають організатори, з 4 по 6 травня Харків стане майданчиком для першого етапу чемпіонату України з тріалу. Про це повідомили у Харківській міській раді.

На площі пройдуть показові виступи, фестиваль і виставка техніки. Мета заходу — пропаганда активного дозвілля серед харків'ян, привернення уваги до технічних видів спорту, підвищення спортивної майстерності учасників та збереження спортивних традицій автоспорту в Україні.

«Захід буде яскравим, видовищним і незвичайним. Цього року ми спільно з Федерацією автоспорту України проводимо чемпіонат України з тріалу і не збираємося зупинятися на досягнутому. В планах у нас — наступного року провести в місті Харкові вже чемпіонат світу», — зазначила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради Вікторія Грецька-Миргородська.

Так, 4 травня відбудуться заїзди учасників, показові виступи та урочисте відкриття заходу «Пролог», старт гонки позашляховиків, початок  о 10:00.

5 травня для харків'ян будуть представлені дрифт, мото-, квадро- і картинг-шоу, фестиваль, тест-драйв, швидкісне маневрування і виставка, початок о 10:00.

6 травня відбудеться урочисте нагородження учасників, переможців конкурсів у номінаціях «Кращий тюнінг», «Кращий стайлінг» і «Кращий ретро-автомобіль», початок о 10:00.

Микола Мельник