Зірка світового року Кен Хенслі вважає себе нудною людиною

08.10.2018 13:40 Культура
Саме так сказав про себе лідер групи «URIAH HEEP» на концерті в Харкові.

Насправді музикант зірка британської рок-музики мав на увазі, що безумства молодості для нього позаду, і весь свій вільний час він присвячує творчості; ні кіно, ні книги, ні наркотики і алкоголь його не цікавлять. На концерті, в паузі між піснями, Кен Хенслі зізнався, що в його пляшечці, з якої він регулярно відпиває під час концерту чай з лимоном і медом.

Пообіцявши відповісти на будь-які запитання слухачів, в тому числі і про секс, наркотики і рок-н-рол, співак розповів, що він знайшов свою любов, але це зайняло дуже багато часу, оскільки йому довелося зрозуміти, що в любові дуже важливо віддавати, а не тільки брати. Що стосується його пісень, в тому числі і найзнаменитіших, то сюжет в них здебільшого вигаданий: це просто його фантазія на якусь тему.

В ексклюзивному інтерв'ю «Слобідському краю» Кен Хенслі зізнався, що його глядачі (а музикант виступає вже майже 60 років) стали з віком спокійніші і стриманіші: зараз вони не з таким ентузіазмом кричать, не вискакують на сцену, після концерту йдуть додому, як і він, а не влаштовують гуляння. «Зв'язок між музикою і аудиторією залишився колишнім, хіба що всі подорослішали. Але віддача під час концерту як і раніше. Я себе не готую до чогось конкретно, але я завжди до нього готовий. А що відбувається під час концерту то відбувається...».

Що стосується України, то тут, як зазначає музикант, дуже тепла і позитивна публіка, величезна віддача від аудиторії на концертах. «Мені не потрібно нічого екстраординарного, я просто виходжу і можу бути собою, і ця аудиторія приймає мене таким, який я є».

Читайте також: Як харківський професор став першим в історії міністром культури Болгарії

Автор: Інна Можейко