Акція протесту на Південному вокзалі у Харкові. Люди протестують проти скасування електричок Харків - Бєлгород (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні зранку приблизно 150 чоловік перекрили колії на шляху прискореного поїзда Харків - Бєлгород, що мав замінити електрички.

Поїзд мав вирушити о 8-50, але незадоволені люди перекрили колії.

Як повідомляє кореспондент "СК", люди протестують проти занадто високих цін на квитки (від 65 до 67 грн). Також люди незадоволені тим, що новий поїзд прямує зі станції Харків-Пасажирський до станції Білгород без зупинок.


Вартість проїзду на скасованій електричці становила 20 грн в один бік, також електричка робила зупинки на проміжних станціях, що дуже зручно для пасажирів, яким не треба було їхати кількома видами транспорту.

ФОТОРЕПОРТАЖ ПОВНІСТЮ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Як розповіли пасажири, тепер аби дістатися до родичів в області, їм треба сплатити близько 100 грн в один бік.


Наразі в.о. начальника Південої залізниці Сергій Павлов наголосив, що електрички скасували за ініціативою російської сторони, якщо люди і надалі перекриватимуть колії, то сьогоднішій рейс поїзда Харків-Білгород скасують.

Також він повідомив, що тривалість поїздки на прискореному поїзді Харків-Білгород складає 1 година та 25 хвилин. Митний контроль пасажири проходять у Харкові. Він починається за півгодини до відправлення поїзда.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта