ДТП на Різдво. Міліціонера вирізали з сидіння, а з “Мерседеса” познімали номери (ФОТО) (ДОПОВНЕНО)

Фото із соціальних мереж Фото із соціальних мереж
7 січня в Харкові на перехресті вул. Миру та просп. Орджонікідзе сталася ДТП за участю патрульного автомобіля МВС.

Як повідомили у прокуратурі Харківської області, від удару перша автівка перевернулася, а друга – в’їхала у стовп. Унаслідок аварії постраждало сім осіб. Троє міліціонерів – співробітників патрульної служби, водій та троє пасажирів «Мерседесу». Усі доправлені до лікарні з травмами різної ступені тяжкості.

Тяжких травм зазнав старший інспектор роти полку патрульної служби, капітан міліції (1977 р.н.). На даний час він перебуває у реанімації. Лікарі визначають його стан як тяжкий, неконтактний.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч.1 ст.286 КК України), прокуратурою області розпочате кримінальне провадження.

На даний момент встановлено, що працівники патрульної служби на момент ДТП перебували на службі у форменому одязі, з табельною вогнепальною зброєю та їхали на виклик з увімкненими спеціальними сигналами.

Проводиться комплекс оперативно-слідчих дій, направлених на встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди, призначено низку експертиз. Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

«Був на місці ДТП. Видовище не для слабкодухих. Машини в мотлох, принаймні, міліцейська "Рено". У "Мерседеса" на даху передок зім'ятий. Всі живі, але дісталося всім не слабо. Найбільше дісталося міліціонеру, який знаходився на задньому сидінні: обличчя все в крові - не зрозумієш - чи то голову розбив, чи обличчя. Його при мені вирізали МНСники з машини. Його затисло сильно - але ніякої паніки, криків і тд. Хоча було видно що йому дуже боляче, особливо коли з машини діставали, і на носилки укладали. А з "Мерседеса" до речі номера зникли , ніби їх там і не було " , - написав на “ХарьковФоруме” один з очевидців ДТП під ніком Boroda7679.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта