Двоє іноземців їхали на море через Харків, прихопивши із собою героїн

У поїзді «Москва – Феодосія» правоохоронці затримали двох громадян іншої держави, у яких вилучили поліетиленові пакетики з речовиною білого кольору та два шприци із залишками наркотичного засобу.

Правоохоронці звернули увагу на двох чоловіків, які поводили себе досить неадекватно. Судячи з їхньої поведінки, їх стан нагадував алкогольне чи наркотичне сп’яніння. Для з’ясування обставин дані особи були доставлені до лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський, повідомляє сайт УМВС України на Південній залізниці.

Затриманими виявилися безробітні громадяни іншої держави, 1981 та 1983 років народження. За словами чоловіків, вони прямували на відпочинок до Феодосії, прихопивши з собою наркотики для власного вживання. Крім того, один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та наркотики.

Наразі правоохоронцями встановлюються усі обставини, а також вирішуються питання щодо порушення кримінальної справи за ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) КК України та обрання запобіжного заходу відносно затриманих осіб.

Автор: Администратор сайта