Двоє людей загинуло під колесами потягів на Харківщині

Фото: Youtube Фото: Youtube
Події сталися 19 грудня в Харківському та Валківському районах області.

За інформаціє прес-служби ГУ НП у Харківській області, близько 19:26 в селищі Хорошеве на залізничній станції Жихор локомотив, рухаючись зі станції Основа до міста Харкова, скоїв наїзд на чоловіка, який перебував на рейках.

За словами машиніста, він побачив людину на коліях та застосував екстрене гальмування, однак уникнути наїзду не вдалося. Чоловік загинув на місці. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 56-річний мешканець селища Хорошеве.

Того ж дня близько 19:10 на залізничному переїзді Просторне в смт Старий Мерчик потяг сполученням Санкт-Петербург – Харків смертельно травмував невідомого чоловіка віком близько 25-35 років.

Зі слів машиніста поліцейські з’ясували, що чоловік стояв на коліях обличчям до потяга. Екстрене гальмування результату не дало, людина загинула на місці.

Рух потягів припинявся на п'ять годин. Особа загиблої людини наразі встановлюється.

Читайте також: На скільки зменшилося населення Харківщини

Інформацію про вказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. Усі обставини подій встановлюються.

Автор: Олександр Ушаков