Лобове зіткнення двох легковиків сталося під Люботином. Фото

Фото: facebook.com/kvitka.kh; facebook/police.kharkov/ Фото: facebook.com/kvitka.kh; facebook/police.kharkov/
Внаслідок аварії четверо людей отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Як повідомляють у Головному управлінні нацполіції України у Харківській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася 13 червня близько 5-ї ранку на автошляху Київ-Харків-Довжанський поблизу Люботина. 

За попередніми даними правоохоронців, 28-річний водій автомобіля «Opel», обминаючи вантажівку, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автівкою «Volkswagen».

За попередньою інформацією, загиблих внаслідок аварії немає.

Внаслідок аварії 28-річний водій та 25, 27-річні пасажири «Opel» отримали закриті черепно-мозкові травми та інші тілесні ушкодження. 33- річний водій автомобіля «Volkswagen» отримав забиття різних частин тіла. Усі потерпілі доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку правопорушень Люботинського відділення поліції. Вирішується питання щодо внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 


Нині поліцейські встановлюють усі обставини аварії.

Очевидиця аварії, яка надавала першу медичну допомогу постраждалим, описала ситуацію на своїй сторінці у соцмережі та порадила автолюбителям "перевірити свої дорожні аптечки".

Читайте також: Невідомі підірвали банкомат: сума вкрадених грошей встановлюється. Фото

 

Автор: Тетяна Василець