На Красноградщині жінка через інтернет-магазин продавала наркотики

фото hk.npu.gov.ua фото hk.npu.gov.ua
Назву свого сайта зловмисниця малювала на стінах будинків.

Як удалося встановити правоохоронцям, незаконний бізнес організувала 41-річна мешканка села Піщанка Красноградського району, яка зберігала та продавала через свій сайт в Інтернеті наркотики. Назву свого інтернет-магазину вона малювала на стінах будинків і споруд. Наразі цей сайт ліквідували.

У поле зору працівників кримінального відділу поліції Красноградського району наркоділерка потрапила наприкінці 2019 року.

Поліція встановила, що жінка приймала замовлення через сайт, пакувала дози, робила фото «закладок» та розміщувала їх у чат-ботах зі збуту наркотиків, а отримані гроші виводила через банківські картки.

Правоохоронці обшукали місце, де мешкала зловмисниця, та затримали там 47-річного покупця, у якого знайшли 5 пакунків з метадоном. Також вилучили електронні ваги, банківську картку, мобільні телефони та близько 15 грамів метадону, вже розфасованого у 21 пакунок.

Поліцейські затримали жінку за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру в скоєнні злочину за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмисниці загрожує від  4 до 8 років позбавлення волі, обрання міри запобіжного заходу наразі вирішується.

Читайте також Колишній гравець харківського «Металіста» застрелився в Сербії: подробиці