На водоймі в Лозівському районі зникли два чоловіки – працюють водолази

Фото: ukrinform.com Фото: ukrinform.com
Сьогодні, 16 березня, на одному з водоймищ Харківської області працюють водолази. Вони шукають двох чоловіків, які, за версією правоохоронців, могли потонути.

15 березня до правоохоронців звернувся власник приватного водоймища в селі Нестіліївка Лозівського району, який розповів, що пропав сторож. Поліцейські припускають, що охоронець і ще один чоловік потонули. Про це «Слобідському краю» розповів речник ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін.

– Ближче до вечора 15 березня спочатку до правоохоронців, а потім до нас звернувся власник, основний орендатор цього ставка. Власник ставка не міг додзвонитися до охоронця, 1972 року народження, поліція почала пошуки. Це платний ставок, огороджений, до нього немає вільного доступу. У сторожовому будиночку були документи чоловіка 1953 року народження. Попередньо, це житель Лозової, який приїхав порибалити. Власник ставка і правоохоронці припускають, що чоловіки потонули. Наразі на ставку працюють водолази ДСНС, які обстежують акваторію дна ставка, – розповідає Ігор Лупандін.

Автор: Савелій Мякушко