У Золочівському районі розшукують зниклу дівчинку - ФОТО

Фото: hk.npu.gov.ua Фото: hk.npu.gov.ua
26 квітня о 19.00 у Золочівське відділення поліції надійшло повідомлення про зниклу Мілену Шевельову 2013 року народження. Цього дня близько 18-ї години дівчинка вийшла з дому в селі Соснівка та не повернулась.

У поліціі повідомили прикмети зниклої дівчинки: на вигляд 6-7 років, зріст 130 см, худорлявої статури, коротке світле волосся, зелено-карі очі, носить окуляри. Була одягнена в куртку бузково-рожевого кольору з капюшоном, чорні кросівки «Nike» з рожевими вставками та чорні спортивні штани.

На розшук дитини по тривозі піднятий особовий склад Золочівського відділення поліції та найближчих територіальних підрозділів поліції. До пошукових заходів також приєдналися курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ та військовослужбовці Нацгвардії України.

Пошукова операція проводиться із залученням водолазів та сил авіації.

Як повідомляє міжрайонна газета "Зоря", пошуки дівчинки тривали всю минулу ніч. Крім поліції, в них беруть участь і небайдужі люди із Золочева, Харкова, Дергачів, Богодухова, які допомагали прочесувати територію навіть у ночі, незважаючи на дощ та сильний вітер.

Голова Золочівської РДА Тамаз Гамбарашвілі розповів, що нічних пошуковців нагодували та відправили додому. Але кількість тих, хто хоче допомогти, не зменшується: люди їдуть на машинах і навіть велосипедах. 

За інформацією голови Золочівської ОТГ Леоніда Канівця, на 11 годину 27 квітня завершено обстеження дна ставка в селі Соснівка, тіло дівчинки не знайдено.

Пошуки тривають.

Поліція звертається до всіх, хто має будь-яку інформацію про зниклу дівчинку, повідомити її за телефонами: (05764) 5-14-33, (063) 830-47-68, (05764) 5-16-63, 102 або іншими доступними способами.

ОНОВЛЕНО 

Читайте також: Масштабна пожежа сталася в лісі на Краснокутщині