Нетверезий чоловік викрав вантажівку та пошкодив газопровід. Фото

Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
12 травня 30-річний чоловік, перебуваючи за кермом вантажного автомобіля у стані алкогольного сп’яніння, пошкодив лінію електроопори та газову мережу.

В результаті події без газу залишились мешканці населеного пункту. Станом на 16 травня газопостачання у населеному пункті відновлено.

За інформацією ГУНПУ в Харківській області, до поліції звернувся 48-річний мешканець села Нагірне з повідомленням про зникнення автомобіля КАМАЗ, який перебував на території підприємства.

До місця події виїжджали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Зачепилівського відділення поліції. За скоєння злочину працівники поліції затримали 30-річного зловмисника, найманого робітника підприємства.

Фото: ГУНПУ 

Слідчим відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом)та за ч. 1 ст. 292 (пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі, — повідомили у поліції.

Микола Мельник