Подвійне вбивство сталося в Ізюмі

фото hk.npu.gov.ua фото hk.npu.gov.ua
Причина злочину — помста.

3 травня близько 9 ранку правоохоронці отримали повідомлення, що в ямі по вулиці Миколи Федоренка знаходяться тіла невідомих осіб. 

Поліцейські, які виїхали на місце події, встановили, що загиблі — мешканці Ізюма, 33-річний чоловік та 36-річна жінка, на їх тілах експерти виявили тілесні ушкодження. 

Як повідомили в ГУНП у Харківській області, встановити особу, причетну до скоєння злочину, вдалося того ж дня. Зловмисником виявився раніше судимий за крадіжки 50-річний житель Ізюма.

Стало відомо, що зловмисник разом зі своєю співмешканкою проживали у будинку загиблих. У квітні компанія вживала алкоголь за місцем мешкання, під час розпиття спиртного пари посварилися, сталася бійка, у результаті якої 50-річний чоловік та його співмешканка отримали тілесні ушкодження. Після сварки всі лягли спати. Серед ночі ображений чоловік прокинувся, взяв сокиру та зарубав сплячих господарів будинку. Щоб приховати сліди, наступні два дні зловмисник на візку перевозив тіла загиблих на територію покинутого підприємства, де їх скинув у яму.

За даним фактом слідчими були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин чоловіку загрожує  довічне позбавлення волі.

На даний час зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також У Харкові затримали голу жінку, яка несла пакет із відрізаною головою