СБУ розпочинає на Харківщині антитерористичні навчання

Фото facebook.com Фото facebook.com
Навчання триватимуть до кінця травня по всій території Харківської області, наголосили сьогодні, 13 квітня, в Управлінні Служби безпеки України в Харківській області.

Багатоетапні антитерористичні навчання розпочинаються в Харківській області з 14 квітня, повідомив речник СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Участь у них братимуть підрозділи Служби безпеки України, Національної гвардії України, Національної поліції, Державної прикордонної служби України, Військової служби правопорядку, Харківської обласної прокуратури та інші члени Координаційної групи Антитерористичного центру. Вже проінформовано органи місцевого самоврядування про заплановані заходи.

Як розповів Роман Дудін, керівник  Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Харківській області, тренування проводитимуть в умовах максимально наближених до реальних, будуть використовувати бойову вогнепальну зброю, військову техніку та радіотехнічні засоби.

Через навчання на окремих територіях можуть перевіряти документи та оглядати транспорт, тому громадянам потрібно мати із собою документи, що посвідчують особу. В СБУ додають, що тренування віповідатимуть вимогам  чинного законодавства України, усі права і свободи людини будуть дотримані. 

Тренування триватимуть по всій території Харківщини до кінця травня, особлива увага буде зосереджена на прикордонних районах.

Автор: Олеся Скачко