Селянин на шару під'єднався до газової труби

http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/
На Харківщині чоловік незаконно качав газ.

Як встановили працівники міліції, винахідником виявився 36-річний непрацюючий мешканець села Каплунівка Краснокутського району, який самовільно приєднав трубу до газового стояка й провів газ до котла, встановленого у будинку. Таким чином чоловік більше двох років безкоштовно користувався блакитним паливом, чим завдав збитків ПАТ «Харківгаз» на суму понад 10 тис. грн.

Свій вчинок чоловік пояснив бажанням економити кошти, так як спочатку даний будинок був придбаний як дачне господарство і проводити там газопостачання він не збирався. Але коли господарю вдалося незаконно під`єднатися до газової труби, він переїхав до домоволодіння на постійне проживання разом з родиною.

Наразі за вказаним фактом ще триває досудове розслідування. Слідчим відділенням Краснокутського РВ ГУМВС України в Харківській області відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: Администратор сайта