Смерть підлітка у Харкові: поліція розглядає три версії трагедії

Фото: поліція Харківщини Фото: поліція Харківщини
Станом на 12 лютого правоохоронці Харківської області продовжують розслідувати смерть 15-річного Антона Логвінова.

Як повідомив під час брифінгу начальник слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Чиж, на сьогодні слідство розглядає три версії події.

Читайте також:  На Харківщині через порушення карантину оштрафували понад 1600 осіб

— Перша версія — це нещасний випадок або самогубство. Друга версія — це вбивство сторонніми особами на фоні конфлікту. Третя версія стосується теж вбивства, але, можливо, особами з кола його знайомих чи близьких на фоні конфлікту, — розповів Сергій Чиж.

За його словами, за попередніми результатами огляду тіла експерти повідомили, що всі ушкодження, які виявили на тілі хлопця під час огляду, характерні для падіння з висоти. Але на даний час остаточного висновку експертизи немає. Остаточні висновки експертизи правоохоронці мають надати протягом 30 днів.

— Його речі були при ньому, у тому числі мобільний телефон. На сьогодні слідчі дії продовжуються, — повідомив Сергій Чиж.

Правоохоронці відкрили за вказаним фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Також поліцейські звернулися до водіїв з проханням надати записи з камер-відеореєстраторів. Відеозаписи можна надавати до Слідчого управління ГУНП у Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Весніна, 14. Контактні телефони: (057) 705-96-82, 705-90-77, 102.

Нагадаємо, 15-річний Антон Логвінов пішов із дому на Павловому полі в Харкові ввечері 8 лютого. 10 лютого його тіло знайшли під мостом на вулиці Дерев'янко.