Стрілянина на Клочківській: правоохоронці вилучили найбільший арсенал зброї

Серед вилученого є зброя, якої немає у поліції.

У рамках слідства щодо резонансної стрілянини на Клочківській, яка сталася 25 жовтня, правоохоронці провели обшук за місцем проживання та дачі стрілка. Було виявлено та вилучено 13 мобільних телефонів, 2 ноутбуки, документи та значний збройний арсенал (130 підствольних гранат до підствольного гранатомета, 5 тротилових шашок, 7 ручних протитанкових гранатометів, електродетонатори, 6 піхотних вогнеметів «Шмель», фрагменти стрілецької зброї, автоматична зброя, рушниці, пістолети, велика кількість набоїв різних калібрів).

 — Дещо з вилученого навіть немає на озброєнні поліції, можливо, така зброя є у спецпризначенців. Будемо все перевіряти, — підкреслив очільник ГУ Національної поліції в Харківській області Валерій Сокуренко.

Також він зазначив, що це один з найбільших арсеналів зброї, які за останні роки було вилучено на території Харківщини.

Головні версії, які наразі розглядає слідство, це замахи на умисне вбивство на замовлення особами з оточення потерпілих, друзів, знайомих з мотивів особистої неприязні, помсти, корисливих мотивів або пов’язані з комерційною або кримінальною діяльністю потерпілих.

Триває робота щодо встановлення свідків та очевидців кримінального правопорушення, вилучаються та опрацьовуються записи з камер зовнішнього відеоспостереження, встановлених поблизу місця скоєння кримінального правопорушення, з’ясовується коло знайомих потерпілих осіб.

Читайте також: Серед жителів Краснокутського району зафіксували гепатит

Андрій Соха