Тонну міндобрив украв охоронець складу під Харковом

http://www.057.ua/ http://www.057.ua/
На агрофірмі у Барвінківському районі викрили крадія-хитруна. Ним виявився 31-річний охорнець.

Чоловік примудрився поцупити зі складу майже тонну мінеральних добрив, за збереження яких ніс особисту відповідальність.

Подія сталася в селі Подолівка на одному із сільськогосподарських підприємств Барвінківщини, де мінеральні добрива були придбані для вирощування зернових культур. 

Перебуваючи на своїй зміні, охоронець без будь-яких перешкод проникав до приміщення складу. Щоб сліди злочину були менш помітні, він робив у мішку з добривом невеликий отвір, пересипав їх у інший мішок, який приносив із собою, та вивозив за межі підприємства. Викрадене він реалізовував місцевим мешканцям.

– Під час затримання підозрюваний знаходився у себе вдома, – розказав начальник міліції громадської безпеки Барвінківського РВ майор міліції Василь Лютік. – Свою причетність до скоєння даного злочину він не заперечував, адже проти нього свідчили люди, яком він продавав викрадені добрива.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Автор: Администратор сайта