У Чугуївському районі п'яний чоловік намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку

Фото: knews.kg Фото: knews.kg
Чоловік біля покинутої будівлі схопив дитину і примушував її вступити в статевий акт.

В суботу, 17 жовтня, до чергової частини Чугуївського відділу поліції звернулася жінка із села Коробочкине. Вона розповіла, що напередодні, 16 жовтня, близько 12:00 невідомий чоловік пропонував 11-річній доньці та її подругам 9 і 16 років вступити з ним у статевий акт.

Наступного дня правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився неодноразово раніше судимий 50-річний місцевий мешканець. За інформацією поліцейських, зловмисник у стані алкогольного сп’яніння чіплявся до дітей та запропонував їм вступити в статеві відносини. Дівчата  почали тікати, але біля покинутої будівлі бібліотеки Коробочинського навчально-виховного комплексу чоловік схопив 11-річну дівчинку за руку, не відпускав і примушував вступити в статевий акт. У результаті дитині вдалося вирватися і втекти від чоловіка.

Читайте також: У Вовчанську півторарічна дитина випала з вікна

Слідчим відділом Чугуївського відділу поліції розпочато кримінальне провадження ч. 3 ст. 15,  ч. 4 ст. 152  (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Фігуранту за погодженням із прокурором повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Автор: Савелій Мякушко