У Харкові потонула 15-річна дівчина

mapio.ne mapio.ne
Як повідомили 22 червня в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, трагедія на воді сталася в Журавлівському гідропарку Харкова.

20 червня тут на водоймі потонула 15-річна дівчина. Як повідомив "Слобідському краю" директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, смерть підлітка настала до прибуття бригади медиків. 

– Реанімаційні заходи, на жаль, не дали результатів, – додав він.

Читайте також: Двоє підлітків потонули в річці на Краснокутщині

Окрім цього випадку, під час святкових вихідних, за даними Центру, допомогу медики надавали ще трьом відпочивальникам. Зокрема, у Вовчанську вдалося врятувати 15-річного підлітка. Подія сталася на міському пляжі. Те, що хлопець почав тонути, побачили його товариші. Їм удалося витягти його на берег. 

– На місце прибула бригада медиків. Після реанімаційних заходів хлопця врятували та відвезли до лікарні, – розповів Віктор Забашта.

Також у Вовчанському районі медики надавали допомогу 34-річному чоловіку, який під час пірнання переламав собі шийний відділ хребта. Схожий випадок стався на вихідних й у Харкові. Цього разу допомогу надавали 39-річному чоловіку, який теж травмував шийний відділ хребта.