У Красноградському районі на трасі перекинулася та спалахнула автівка – Фото

Фото kh.dsns.gov.ua Фото kh.dsns.gov.ua
Дорожньо-транспортна пригода сталася на Харківщині 5 квітня вдень на автошляху М-29 у Красноградському районі, про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Харківській області.

Інформацію про загоряння автомобіля рятувальна служба отримала 5 квітня о 13.39. На 79-му кілометрі швидкісної траси М-29 у Красноградському районі в результаті  ДТП загорівся автомобіль «Міцубісі аутлендер», 2007 року випуску.

Гасити авто виїхав черговий караул 43-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. Коли рятувальники прибули на місце, авто палало повністю, площа пожежі склала близько 8 квадратних метрів. О 14.07 пожежу вдалося локалізувати, ще через 20 хвилин її загасили повністю.

Як розповів «Слобідському краю» речник ДСНС Ігор Лупандін, за попередньою інформацією водій не впорався з керуванням, через що авто перекинулося на дорозі та загорілося. В автомобілі, крім водія, знаходилося ще двоє пасажирів, усі вибралися самостійно. Медики «швидкої», які прибули на місце, оглянули потерпілих. Від госпіталізації водій та пасажири відмовилися.

Автор: Олеся Скачко