У Мерефі рецидивіст пограбував односельчанина

Раніше судимий чоловік попросив на вулиці в Мерефі Харківської області у перехожого продукти, а коли почув відмову, побив і обікрав. Про це сьогодні, 28 липня, повідомили у поліції.

За інформацією ГУ НП у Харківській області, у Мерефі на вулиці 26-річний зловмисник підійшов до 30-річного потерпілого та попросив у нього продукти харчування. Почувши відмову, нападник розлютився та побив чоловіка. Після чого зняв з потерпілого верхній одяг, взуття, забрав гаманець, мобільний телефон та навушники і зник у невідомому напрямку. Викрадене майно здав до ломбарду, а речі викинув.

Читайте також: Мешканку Зачепилівщини підозрюють у вбивстві коханого

Потерпілий звернувся до поліції міста Мерефа. Під час розшуку оперативники затримали 26- річного місцевого мешканця, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Зловмисник не став заперечувати своєї провини та зізнався у скоєному.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) ККУ, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років. Чоловіку повідомлено про підозру та взяли під варту.

Автор: Тамара Кіч