У Харкові розстріляли групу чоловіків. Оновлено

Фото: FonWall Фото: FonWall
Подія сталася 29 березня, близько 23:00 — двох чоловіків 32 та 38 років із вогнепальними пораненнями було доставлено до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Медики констатували смерть одного з потерпілих.

Близько 23.00 до чергової частини Слобідського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиці Ньютона та проспекту Льва Ландау чутно звуки пострілів. На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи та експерт-криміналіст. Про це повідомляє ГУНПУ в Харківській області.

Попередньо встановлено, що 29 березня 2018 року в одному з ресторанів відпочивала група людей, приблизно 10 осіб. Коли вони вийшли з розважального закладу, до компанії несподівано підійшло кілька невідомих, які відкрили стрільбу зі зброї.

В результаті один з чоловіків отримав вогнепальне поранення голови, інший – стегна. Також кулями пошкоджено автомобіль Toyota. Нападники з місця події втекли, кинувши зброю. По місту було терміново введено поліцейську  операцію «Сирена».  

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.п. 1, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення.

Зараз працівники поліції вживають комплекс невідкладних заходів щодо встановлення усіх обставин події та осіб, причетних до неї.

Микола Мельник