У Харкові застрелено чоловіка

Вбитий працював у сфері надання ритуальних послуг.

16 січня о 17:35 правоохоронці отримали повідомлення про стрілянину поблизу житлового будинку на вулиці Танкопія. За інформацією поліції, невідомий вистрелив кілька разів у чоловіка та зник у напрямку проспекту Петра Григоренка.

Потерпілий загинув у результаті отримання кількох вогнепальних поранень. За словами заступника начальникаа СУ — начальника відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління ГУНП у Харківській області Андрія Шарніна, вбитому було 48 років, він працював у сфері ритуальних послуг.

Для затримання особи, причетної до стрілянини, розпорядженням начальника ГУНП у Харківській області введено в дію спеціальну поліцейську операцію «Сирена». Прикмети зловмисника: на вигляд близько 30 років, зріст 175-177 см, спортивної статури. Був одягнутий у темну коротку куртку з високим коміром до очей, чорну шапку, можливо, з малюнками білого кольору.

Інформацію за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читайте також: Прем’єр-міністр Олексій Гончарук подав у відставку