У Золочеві літнє подружжя отруїлося чадним димом

фото kh.dsns.gov.ua фото kh.dsns.gov.ua
8 лютого в Управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили про пожежу, яка сталася напередодні у селищі Золочів Харківської області.

7 лютого Служба «101» о 19.03 отримала повідомлення, що на вулиці Набережній горить будинок. Боротися з вогнем  виїхала пожежна команда 52-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Коли пожежні прибули на місце, вогонь уже охопив домашні речі та дерев’яне перекриття будинку на площі близько 40 квадратних метрів. В одній з кімнат рятувальники знайшли сімейне подружжя, 62-річного чоловіка та 60-річну жінку, які отруїлися чадним димом та були непритомними.

Читайте також Під Харковом у будинок кинули гранату та підпалили два автомобілі

Постраждалих винесли на свіже повітря, медики «швидкої» госпіталізували людей до Золочівської районної лікарні. Пожежу вдалося локалізувати о 19.40, повністю загасили о 21.10. Як розповів «СК» речник ДСНС Ігор Лупандін, загоряння побачила мешканка Золочева, яка проходила повз, вона й викликала пожежних.

Як з'ясувалося, загорілося дерев'яне перекриття між кімнатами та горищем. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації пічного опалення.