В Ізюмі рятувальники витягли двох дітей з палаючого будинку

Уранці 4 грудня в Ізюмі сталася пожежа у приватному будинку. Пожежні врятували з палаючої оселі двох дітей.

Пожежа сталася вранці  в Ізюмі на вулиці Генерала Недбайла. Як розповів начальник прес-служби ГУ ДСНС у Харківській області Ігор Лупандін, у будинку живе сім’я з двома дітьми. Вранці батько розтопив котел на дровах, який примикає до будинку, та пішов на роботу. У домі залишились його дружина та двоє дітей: хлопчик 2007 року народження та дівчинка 2018 року народження.

– Вранці жінка відчула запах горілого і вийшла на двір, і тоді тільки побачила, що горить дах, – розповів Ігор Лупандін. – На той момент сусіди уже викликали рятувальників. 

До місця пожежі негайно прибули два відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття вогнеборців горіли дах та дерев'яні перекриття житлового будинку на площі 56 кв. м.

Під час проведення розвідки всередині будинку пожежні врятували дітей. Вони не постраждали. О 07:22 пожежу  локалізували, а о 08:28 остаточно ліквідували.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється. За попередніми даними, займання сталося через неправильну установку та використання опалювального котла.

Автор: Тамара Кіч