В'язень, підозрюваний у вбивстві трьох дівчат, повісився у харківському СІЗО

фото з соцмереж фото з соцмереж
23-річний таксист Віталій Сердюков, якого підозрювали в умисному вбивстві трьох дівчат, повісився в камері харківського слідчого ізолятора, де він чекав суду

Інформацію про самогубство підтвердив начальник СІЗО Валерій Пісклов, пише Комсомольская правда в Украине. За інформацією Валерія Пісклова, зараз йде розслідування причин, що спонукали арештованого звести рахунки з життям.

Відомо, що НП сталася вчора близько полудня.

- Він сидів у маломісній камері, інших вивели на прогулянку, а Сердюков залишився, - розповідає співрозмовник. - А коли повернулися - він уже був мертвий. Думаю, хлопця пресували, вибиваючи свідчення, він і не витримав. Інакше як головотяпство з боку наглядачів цей випадок не назвеш. Неписані правила говорять: контингент не можна залишати в камері без нагляду. З іншого боку, зараз у СІЗО нікому наглядати, є пости взагалі без контролерів.

Нагадаємо, серійного вбивцю, який полював на молодих дівчат, затримали в селищі міського типу Нова Водолага в Харківській області. Починаючи з 2011 року 23-річний хлопець убив трьох дівчат 17-19 років. Хоча, не виключено, що на рахунку маніяка є й інші жертви.

Джерело в Нововодолазькому РВВС повідомило, що злочинець був знайомий зі своїми жертвами, тому вони легко йшли з ним на контакт. Хлопець підробляв таксистом, і, швидше за все, наївні дівчата самі сідали в авто садиста.

У прес-служби УВС Харківської області додали, що підозрюваний повністю визнав свою провину і показав місця, де закопав їх мобільні телефони та деякі особисті речі.

Остання жертва маніяка-таксиста, 19-річна студентка Карина Ступак, пропала 21 квітня в Новій Водолазі. 23 квітня оперативники виявили труп дівчини біля лісопосадки недалеко від села Просяне Нововодолазького району. На шиї були помітні сліди задушення.

Автор: Администратор сайта