У харківському відділенні поліції правоохоронці побили чоловіка. Відео

Фото: StudMedia Фото: StudMedia
7 липня до мережі Інтернет потрапило відео, на якому зафіксовано, як харківські поліцейські задля розваги застосовують силу до чоловіка та глузують з нього.

За інформацією поліції, у ході перевірки було встановлено, що подія сталася у приміщенні відділення поліції на станції Харків-Пасажирський Холодногірського відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Також вдалося встановити особи поліцейських, які мають відношення до події, — ними виявилися старший сержант та капрал сектора патрульної поліції, наразі їх відсторонено від служби. До дисциплінарної відповідальності буде притягнуто і їх безпосереднього керівника, — розповіли у прес-службі поліції Харківщини.

Факт події зареєстровано у Журналі єдиного обліку правопорушень. Особа чоловіка, до якого на відео поліцейські застосували фізичну силу, наразі встановлюється. Також опитуються свідки та учасники події.

Матеріали службового розслідування будуть передані до прокуратури для прийняття процесуального рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

Подробиці та обставини події встановлюються.

Микола Мельник

Теги: