Задушив односельця: жорстоке вбивство в Богодухівському районі

У Коломаку Харківської області чоловік убив товариша через сварку після вживання алкоголю.

У поліції Харківської області повідомили , що слідчі  завершили досудове розслідування за фактом умисного вбивства мешканця смт Коломак. 

У ході досудового розслідування було встановлено, що 29 квітня підозрюваний працював на своєму городі за місцем мешкання. В цей час до нього звернувся 49-річний односелець з проханням допомогти йому обробити земельну ділянку. Сусід погодився та вирушив до нього на мотоблоці.

Коли всі роботи були завершені, хазяїн запропонував помічнику випити. До компанії приєднався ще один чоловік. Згодом під час застілля він ненадовго вийшов у справах.

У цей час між хазяїном помешкання та його односельцем виник конфлікт. Підозрюваний спочатку вдарив сусіда за образливі слова, а потім задушив його поясом. Переконавшись у тому, що той не подає ознак життя, зловмисник прив’язав убитого до мотоблока та потягнув тіло до окраїни села, де потім його кинув. 

На околиці села люди знайшли тіло місцевого 49-річного жителя з удавкою на шиї.

Особу, причетну до злочину, місцеві оперативники встановили швидко. Наступного дня 35-річний чоловік був затриманий та доставлений до відділу поліції для надання свідчень. 

Під час допиту затриманий повністю визнав свою провину. 

Наразі досудове розслідування за  фактом умисного вбивства  завершене. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Автор: Інна Можейко

Теги: