Близнюківська громада набирає дітей до перших класів

26.04.2022 12:05 Новини
Близнюківська громада Харківської області оголошує набір дітей до першого класу ліцею та його філій на 2022/2023 навчальний рік. Через воєнний час приймання заяв про зарахування буде проводитися дистанційно.

Про це повідомляє Близнюківська громада на своїй фейсбук-сторінці.

Близнюківський ліцей оголошує набір учнів до першого класу ліцею та Бурбулатівської, Острівщинської, Квітнeвої, Лукашівської, Садовської філій на 2022/2023 навчальний рік. 

Заяви будуть прийматися дистанційно з 30 квітня по 31 травня 2022 року на електронну адресу ліцею [email protected] у сканованій формі, яку можна звантажити на сайті Близнюківського ліцею Близнюківської селищної ради. Це робиться для створення безпечних умов для освітнього середовища в умовах воєнного стану.

Після закінчення воєнного стану та повноцінного відновлення освітнього процесу необхідно буде також надати такі документи:

  • копію свідоцтва про народження дитини (також необхідно при поданні показати оригінал документа);
  • оригінал або копію медичної довідки № 0861/о і карту профілактичних щеплень;
  • заяву одного з батьків.

– Формування класних колективів та закріплення за ними класних керівників буде здійснюватися після закінчення воєнного стану, – інформує селищна рада.

Офіційно зареєстровані внутрішньо переміщені особи в громаді зараховуються до ліцею та його філій без подання зазначених документів. Але у будь-якому разі необхідно надіслати скановану копію заяви одного з батьків на вищезазначену пошту.

Автор: Олександр Манченко