До Харкова дістався гуманітарний вантаж з регіонів України та країн Європи

13.03.2022 13:00 Новини
Фото: oblrada.kharkov.ua Фото: oblrada.kharkov.ua
Вчора, 12 березня, було розвантажено 7 вантажівок та 16 вагонів гуманітарної допомоги для наших військових та мирних жителів. Наразі вантаж розподілено між пунктами видачі у Харкові та громадами області.

Про роботу обласного гуманітарного штабу звітує голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у офіційному телеграм-каналі.

До Харківщини дістався гуманітарний вантаж з багатьох областей України та Польщі й Швейцарії.

— Хочу окремо подякувати львів'янам, які нашим бійцям надіслали дуже багато спеціалізованої допомоги: матраци, кухонне приладдя, спальники-мішки, військову форму за стандартами НАТО, – пише Синєгубов.

Наразі гуманітарна допомога прямує до пунктів видачі у Харкові та громад області. У Харкові гуманітарна допомога видається у відділеннях Нової Пошти та Укрпошти у всіх районах міста.

Що

Пункти видачі гуманітарної допомоги у відділеннях Нової Пошти у Харкові

Також Синєгубов не забув й про громади, які страждають від російської військової агресії.

— До Вовчанська, Куп‘янська, Липців, Балаклії, Ізюма намагаємося доправляти гуманітарку, але під обстрілами це робити непросто, – ділиться він.

У підсумку свого звіту голова ХОВА подякував місцевій владі, волонтерам та водіям за їх зусилля у доставленні гуманітарних вантажів.

Автор: Олександр Манченко