Харківщина станом на ранок 1 листопада: основні події

01.11.2022 09:06 Новини
Основні події Харківської області станом на ранок 1 листопада.

Близько 8:45 у пресслужбі Харківського метрополітену повідомили про тимчасове припинення рух лініями Харківського метрополітену.

За даними Генштабу ЗСУ, за добу російські військові обстрілювали з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії 9 населених пунктів Харківщини, а саме:

– Вільхуватку, Вовчанськ, Гатище, Стрілечу та Ветеринарне на Слобожанському напрямку,

– Кучерівку, Стельмахівку, М’ясожарівку і Петропавлівку на Куп’янському.

Начальник Харківської ОВА повідомив, що після 21:00 окупанти завдали ударів по Куп’янську, зруйнований житловий будинок. Жертв та постраждалих немає.

Протягом доби медики госпіталізували жінку 50 років, яка постраждала внаслідок обстрілу в Ківшарівці Куп’янського району. Пацієнтка у тяжкому стані.

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС ліквідували 21 пожежу, в тому числі одну, пов’язану з веденням бойових дій. Пожежа, спричинена ворожими обстрілами, сталася в Куп’янському районі області. Там горів учбовий заклад на площі пожежі понад 500 кв. м.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 563 вибухонебезпечні предмети.

Правоохоронцями Харківщини за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 11 осіб.

Мешканцям міст Куп’янськ та Ізюм рятувальники доставили близько 28 т води.

Автор: Галина Гришко